Skonių gausybė

Pievagrybių lečo pagardas puikiai paįvairins bet kokio patiekalo skonį. Kartą paragavus, sunku sustoti.

grynasis kiekis: 450 g grynoji masė be skystos terpės: 130 g
sudedamosios medžiagos

Vanduo, pievagrybiai (28%), pomidorų tyrė, svogūnai, paprikos, cukrus, augalinis aliejus (rapsų), druska, bulvių krakmolas, paprika, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, raudonieji pipirai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 218 kJ
Energija (kcal) 52 kcal
Riebalai (g) 1,4 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 7 g
Iš kurių cukraus (g) 5,9 g
Skaidulų (g) 1,8 g
Baltymų (g) 1,9 g
Druskos (g) 1,5 g
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Tagliatelle su grybais ir vištiena

    Tagliatelle - tai itališkų makaronų forma, kuriuos pagaminti yra super lengva! O kas geriau dera prie makaronų, nei vištiena su grybais? Lengvas ir itin gretai paruošiamas patiekalas kiekvieno kasdienybei.

  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku ...

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu...

  • Skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fe...

    Kai norisi kažko greito, bet kartu ir išskirtinai skanaus, skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fet...