Pievagrybių lečo pagardas puikiai paįvairins bet kokio patiekalo skonį. Kartą paragavus, sunku sustoti.
Vanduo, pievagrybiai (28%), pomidorų tyrė, svogūnai, paprikos, cukrus, augalinis aliejus (rapsų), druska, bulvių krakmolas, pipirai, aštrieji ir saldieji pipirai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 218 kJ | |
Energija (kcal) | 52 kcal | |
Riebalai (g) | 1,4 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g | |
Angliavandenių (g) | 7 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 5,9 g | |
Skaidulų (g) | 1,8 g | |
Baltymų (g) | 1,9 g | |
Druskos (g) | 1,5 g |
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.