Žalia klasika

Žaliosios ankštinės pupelės – klasika, tinkanti kaip daržovių garnyras prie mėsos, bulvių ir dar daugiau. Itin sveikai paruoštos garuose, jos tiesiog laukia, kada galės šokti į jūsų vakarienę!

grynasis kiekis: 400 g
sudedamosios medžiagos

Green beans.May contain CELERY

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 151 kJ
Energija (kcal) 36 kcal
Riebalai (g) 0,3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 4,7 g
Iš kurių cukraus (g) 1,2 g
Skaidulų (g) 3,3 g
Baltymų (g) 2,0 g
Druskos (g) 0,01 g
paruošimo būdas

Suberkite Bonduelle daržovių pakuotės turinį (400 g) į keptuvę su įkaitusiu aliejumis. Uždenkite dangčiu ir kepinkite 4 minutes. Po to įdėkite sviesto ir mėgstamų prieskonių - pakepinkite dar 3 minutes be dangčio.

laikymo sąlygos

Šaldytuve (nuo 0°C iki +3°C) 24val. Laikant -18°C temperatūroje: suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku ...

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu tampa tobulu pasirinkimu. Šie blyneliai pasižymi malonia tekstūra ir daugiasluoksniu skoniu, kuris puikiai dera su švelniu ir gaiviu graikišku jogurtu. Tai lengvas, bet kartu ir sotus patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu – tai traškumo ir kreminės tekstūros harmonija, kuri pamalonins jūsų skonio receptorius.

  • Skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fe...

    Kai norisi kažko greito, bet kartu ir išskirtinai skanaus, skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fet...

  • Kukurūzų, ananaso ir jalapeno gaivios sa...

    Ieškote gaivaus ir išraiškingo skonių derinio, kuris nustebintų ir atgaivintų? Tuomet kukurūzų, anan...

Šaldytos šparaginės pupelės yra puikus vitaminų šaltinis, mūsų organizmą jos gali papildyti vitaminais B6, B1 ir C, jie padeda organizmui kovoti su infekcijų sukėlėjais ir stiprina imuninę sistemą. 

Šparaginėmis pupelėmis galime ne tik pagardinti patiekalus, jos pačios gali būti kaip pagrindinis patiekalas, tereikia užpilti padažu ir mėgautis naujais skoniais!