Geltonosios šparaginės pupelės – klasika, tinkanti kaip daržovių garnyras prie mėsos, bulvių ir dar daugiau. Itin sveikai paruoštos garuose, jos laukia, kada galės šokti į jūsų vakarienę!
Geltonosios pupelės.
Sudėtyje gali būti salierai.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 117 kJ | |
Energija (kcal) | 28 kcal | |
Riebalai (g) | 0,2 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g | |
Angliavandenių (g) | 3,1 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 1,8 g | |
Skaidulų (g) | 3,5 g | |
Baltymų (g) | 1,7 g | |
Druskos (g) | 0,01 g |
Suberkite Bonduelle daržovių pakuotės turinį (400g) į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Uždenkite dangčiu ir kepinkite 4 minutes. Po to įdėkite sviesto ir mėgstamų prieskonių - pakepinkite dar 3 minutes be dangčio.
Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui.
Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu tampa tobulu pasirinkimu. Šie blyneliai pasižymi malonia tekstūra ir daugiasluoksniu skoniu, kuris puikiai dera su švelniu ir gaiviu graikišku jogurtu. Tai lengvas, bet kartu ir sotus patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu – tai traškumo ir kreminės tekstūros harmonija, kuri pamalonins jūsų skonio receptorius.