"Tailandietiškas" daržovių mišinys su brokoliais, ryžiais, morkomis, raudonaisiais pipirais, porai ir juodaisiais grybais. Tik kelios minutės keptuvėje, žiupsnelis prieskonių ir paruošta! Tailandietiškas mišinys gali būti patiekiamas kaip atskiras daržovių patiekalas, įkomponuojamas į įvairius patiekalus ir valgomas kaip garnyras.
Brokoliai (25%), ryžiai (25%), morkos (15%), raudonieji pipirai (15%), porai (10%), juodieji grybai (Auricularia polytricha) (5%).
Sudėtyje gali būti salierai.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 252 kJ | |
Energija (kcal) | 60 kcal | |
Riebalai (g) | 0,3 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,0 g | |
Angliavandenių (g) | 12 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 1,9 g | |
Skaidulų (g) | 1,2 g | |
Baltymų (g) | 1,6 g | |
Druskos (g) | 0,02 g |
Keptuvėje: supilkite turinį (400g) į keptuvę su karštu aliejumi. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite kepti 4 minutes. Po 4 minučių įdėkite sviesto ir prieskonių pagal skonį ir palikite kepti dar 2 minutes be dangčio.
Šaldytuve (0 iki +3°C): 24 val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos nurodytos ant pakuotės.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.