Gera nuotaika lėkštėje

Avinžirniai – sotūs, pasižymintys didele mitybine verte ir derantys prie daugelio pagrindinių patiekalų. Leiskite jiems jus nustebinti!

grynasis kiekis: 310 g grynoji masė be skystos terpės: 265 g
pictogramme

sudedamosios medžiagos

Avinžirniai, vanduo, druska

Didelis skaidulų kiekis

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 500 kJ
Energija (kcal) 119 kcal
Riebalai (g) 2,2 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,2 g
Angliavandenių (g) 15 g
- iš kurių cukraus (g) 0,5 g
Skaidulų (g) 7,7 g
Baltymų (g) 6,0 g
Druskos (g) 0,60 g

paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vesioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Traškios avinžirnių salotos

    Traškios avinžirnių salotos

    Sočios ir skanios avinžirnių salotos puikiai tinka tiek pietums ar vakarienei namuose, tiek iškylai su draugais. Į šias salotas galima dėti skirtingus ingredientus ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Lengvai paruošiamas patiekalas pripildys organizmą maistingomis medžiagomis ir suteiks energijos ilgam laikui. Toliau dalinamės receptu ir naudingais šefo patarimais.

  • Brokolių sriuba

    Brokolių sriuba

    Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprasta ir lengvai paruošiama sriuba ne tik soti, bet ir maistinga. Visus metus parduotuvėse randamos daržovės ir vos keli slapti ingredientai – skonių žaismas ir skirtingų produktų darna pakerės net pačius išrankiausius. Toliau dalinamės receptu ir naudingomis šefo įžvalgomis.

  • Falafeliai su jogurtiniu padažu

    Falafeliai su jogurtiniu padažu

Daugiau receptų