1. >Receptai
  2. >Falafeliai su jogurtiniu padažu

Falafeliai su jogurtiniu padažu

Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakuotė Bonduelle Vapeur avinžirnių (425 ml)

50 g kapotų petražolių

1 svogūnas

2 skiltelės česnako

1 šaukštelis maltų kmynų

Alyvuogių aliejaus

Miltai pagal poreikį

Druska, pipirai



Padažui



100 g graikiško jogurto

Sauja kapotų petražolių

1 skiltelė česnako

1 šaukštelis alyvuogių aliejaus

Druska pagardinimui
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakuotė Bonduelle Vapeur avinžirnių (425 ml)

50 g kapotų petražolių

1 svogūnas

2 skiltelės česnako

1 šaukštelis maltų kmynų

Alyvuogių aliejaus

Miltai pagal poreikį

Druska, pipirai



Padažui



100 g graikiško jogurto

Sauja kapotų petražolių

1 skiltelė česnako

1 šaukštelis alyvuogių aliejaus

Druska pagardinimui
  1. Žingsnis 1
    Falafelių ingredientus (išskyrus miltus) sutrinkite į vientisą masę.
  2. Žingsnis 2
    Gautą tešlą perkelkite į dubenį ir leiskite atvėsti šaldytuve.
  3. Žingsnis 3
    Tuo tarpu dubenyje sumaišykite jogurtą su išspaustu česnaku ir petražolėmis.
  4. Žingsnis 4
    Išimkite falafelių tešlą iš šaldytuvo ir apibarstykite miltais. Tuomet suformuokite mažus rutuliukus. Kepkite juos alyvuogių aliejuje iki auksinės spalvos.
  5. Žingsnis 5
    Sudėkite į lėkštę ir patiekite kartu su jogurtiniu padažu. Skanaus!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Avinžirniai indiškai
  • Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gard...

  • Brokolių sriuba

    Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprast...