Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Falafeliai su jogurtiniu padažu
Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakuotė Bonduelle Vapeur avinžirnių (425 ml)
50 g kapotų petražolių
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis maltų kmynų
Alyvuogių aliejaus
Miltai pagal poreikį
Druska, pipirai
Padažui
100 g graikiško jogurto
Sauja kapotų petražolių
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
Druska pagardinimui
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakuotė Bonduelle Vapeur avinžirnių (425 ml)
50 g kapotų petražolių
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis maltų kmynų
Alyvuogių aliejaus
Miltai pagal poreikį
Druska, pipirai
Padažui
100 g graikiško jogurto
Sauja kapotų petražolių
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
Druska pagardinimui
Receptas pagamintas su
'Vapeur' avinžirniai
Žingsnis 1
Falafelių ingredientus (išskyrus miltus) sutrinkite į vientisą masę.
Žingsnis 2
Gautą tešlą perkelkite į dubenį ir leiskite atvėsti šaldytuve.
Žingsnis 3
Tuo tarpu dubenyje sumaišykite jogurtą su išspaustu česnaku ir petražolėmis.
Žingsnis 4
Išimkite falafelių tešlą iš šaldytuvo ir apibarstykite miltais. Tuomet suformuokite mažus rutuliukus. Kepkite juos alyvuogių aliejuje iki auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Sudėkite į lėkštę ir patiekite kartu su jogurtiniu padažu. Skanaus!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Avinžirniai indiškai
Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu
Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gard...
Brokolių sriuba
Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprast...