Skonis iš Ispanijos

Žaliųjų alyvuogių su citrinų pastos įdaru puikiai dera tarpusavyje ir sukuria tobulą skonį užkandžių stalui. Skonis, leidžiantis keliauti valgant.

grynasis kiekis: 300 g grynoji masė be skystos terpės: 110 g
sudedamosios medžiagos

Vanduo, žaliosios alyvuogės 37% (kilmės šalis Ispanija), įdaras 10% (koncentruotos citrinų sultys 6%, stabilizatoriai: natrio alginatas, tirštikliai: pupenių derva, kalcio chloridas), druska, rūgštys: citrinų rūgštis, pieno rūgštis, antioksidantas: askorbo rūgštis

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 597 kJ
Energija (kcal) 145 kcal
Riebalai (g) 15 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 3,0 g
Angliavandenių (g) 0,0 g
- iš kurių cukraus (g) 0,0 g
Skaidulų (g) 2,6 g
Baltymų (g) 1,0 g
Druskos (g) 3,75 g
paruošimo būdas

Alyvuogėmis galite mėgautis iškart!

laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperaturoje, vesioje, sausoje vietoje.

Atidarius laikyti atšaldyta ne aukštesneje nei 4°C temperaturoje švariame uždarytame maisto indelyje, suvartoti per 7 dienas.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Salotos su pomidorais ir rukola

    Nežinote, ką daryti su sukietėjusia duona bei nekenčiate švaistyti maisto? Nebesukite galvos, „Bonduelle“ siūlo jums sprendimą! Paverskite šią duoną į puikų patiekalą! Kviečiame ragauti itin gaivų receptą.

  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu tampa tobulu pasirinkimu. Šie blyneliai pasižymi malonia tekstūra ir daugiasluoksniu skoniu, kuris puikiai dera su švelniu ir gaiviu graikišku jogurtu. Tai lengvas, bet kartu ir sotus patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu – tai traškumo ir kreminės tekstūros harmonija, kuri pamalonins jūsų skonio receptorius.

  • Skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fetos sūriu

    Kai norisi kažko greito, bet kartu ir išskirtinai skanaus, skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fetos sūriu gali būti tobulas sprendimas. Tai patiekalas, sujungiantis kreminę, gaivią gvakamolę su saldžiais, šiek tiek traškiais kukurūzais ir pikantišku, fetos sūrio poskoniu. Kiekvienas jo kąsnis pasižymi nuostabia skonio pusiausvyra. Šis skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fetos sūriu puikiai tinka lengviems pusryčiams, užkandžiui ar netgi kaip stilingas patiekalas draugų susibūrimui, kai norisi kažko paprasto, bet kartu išraiškingo ir subtilaus. Nieko nelaukite ir išbandykite mūsų receptą jau dabar!

Daugiau receptų