Žiedinių kopūstų pica
Be glitimo, be angliavandenių žiedinių kopūstų pica pakeis Jūsų penktadienio picų vakarus! Be sąžinės graužaties galite valgyti kasdien.
Vidutinio sunkumo
4 asmenims
35 minučių
10 minučių
Ingredientai









Ingredientai
4 žmonėms
400g Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių
1 kiaušinis
50g tarkuoto parmezano sūrio
200g pomidorų padažo
1 mozzarella sūrio
4 šviežių pievagrybių
Juodųjų arba žaliųjų Bonduelle alyvuogių
1 v.š. raudonėlio arba džiovinto čiobrelio
1 v.š. alyvuogių aliejaus
Serviravimui: pasirinktų žalumynų
1 kiaušinis
50g tarkuoto parmezano sūrio
200g pomidorų padažo
1 mozzarella sūrio
4 šviežių pievagrybių
Juodųjų arba žaliųjų Bonduelle alyvuogių
1 v.š. raudonėlio arba džiovinto čiobrelio
1 v.š. alyvuogių aliejaus
Serviravimui: pasirinktų žalumynų
Ingredientai 4 porcijoms
400g Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių
1 kiaušinis
50g tarkuoto parmezano sūrio
200g pomidorų padažo
1 mozzarella sūrio
4 šviežių pievagrybių
Juodųjų arba žaliųjų Bonduelle alyvuogių
1 v.š. raudonėlio arba džiovinto čiobrelio
1 v.š. alyvuogių aliejaus
Serviravimui: pasirinktų žalumynų
1 kiaušinis
50g tarkuoto parmezano sūrio
200g pomidorų padažo
1 mozzarella sūrio
4 šviežių pievagrybių
Juodųjų arba žaliųjų Bonduelle alyvuogių
1 v.š. raudonėlio arba džiovinto čiobrelio
1 v.š. alyvuogių aliejaus
Serviravimui: pasirinktų žalumynų
- Žingsnis 1Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
- Žingsnis 2Nusauskinte ir suspauskite paruoštus žiedinių kopūstų ryžius. Galite naudoti sietelį, jog išspaustumėte kuo daugiau sulčių.
- Žingsnis 3Paruoštus žiedinių kopūstų ryžius sumaišykite su kiaušiniu, parmezano sūrio, pipirais. Ant kepimo popieriaus formuokite apie 1 cm storio apvalią formą.
- Žingsnis 4Paruoštą formą kepkite 30-40 minučių, atidarydami orkaitę keletą kartų, jog išeitų garai. Tešlos kampai turi būti švelniai rudi, o pats padas traškus ir turi lengvai nusiimti nuo kepimo popieriaus.
- Žingsnis 5Padą ištraukite iš orkaitės. Tepkite pomidorų padažą, dėkite pjaustytą mozzarella, pjaustytus pievagrybius ir alyvuoges. Galite dėti ir pasirinktus produktus. Gardinkite raudonėliu ir alyvuogių aliejumi.
- Žingsnis 6Orkaitės temperatūra pakelkite iki 210°C ir kepkite picą. Kepkite apie 10-15 minučių iki kol sūris ištirps. Patiekite karštą, gardindami pasirinktomis salotomis.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Vegetariškas kalafiorų ryžių plovas su citrinomis ir petražolėmis
Portobello grybai įdaryti žiedinių kopūstų ryžiais
Žiedinių kopūstų ryžių troškinys
Ryžių troškinys be ryžių? Ar tai įmanoma? TAIP! Naudojamus ryžius galite pakeisti į Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius - mėgaukites atrasdami naujus skonius.
Taip pat atrask...