Portobello grybai įdaryti žiedinių kopūstų ryžiais
Vidutinio sunkumo
4 asmenims
10 minučių
25 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakuotė Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių 400 g
4 didesnių arba 6 mažų portobello grybų
Parmezano sūrio
Vyšninių pomidorų
Baziliko papuošimui
Alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
4 didesnių arba 6 mažų portobello grybų
Parmezano sūrio
Vyšninių pomidorų
Baziliko papuošimui
Alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakuotė Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių 400 g
4 didesnių arba 6 mažų portobello grybų
Parmezano sūrio
Vyšninių pomidorų
Baziliko papuošimui
Alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
4 didesnių arba 6 mažų portobello grybų
Parmezano sūrio
Vyšninių pomidorų
Baziliko papuošimui
Alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
- Žingsnis 2Portobello grybus nuplaukite, išimkite kotelius ir šaukštu išskobkite rudas odeles. Grybo vidų šiek tiek aptepkite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska.
- Žingsnis 3Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių ir sudėkite portobello grybus. Kepkite apie 15-20 minučių.
- Žingsnis 4Keptuvėje pakaitinkite alyvuogių aliejų ir suberkite Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius. Pagardinkite druska ir pipirais ir kepkite apie 7 minutes.
- Žingsnis 5Į jau iškeptus grybus sudėkite pakepintus žiedinių kopūstų ryžius ir supjaustytus vyšninius pomidorus. Pabarstykite parmezano sūriu ir įdėkite pakepti dar kelias minutes, kol sūris apskrus. Papuoškite baziliko lapeliais. Skanaus!
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Vegetariškas kalafiorų ryžių plovas su citrinomis ir petražolėmis
Žiedinių kopūstų ryžių troškinys
Ryžių troškinys be ryžių? Ar tai įmanoma? TAIP! Naudojamus ryžius galite pakeisti į Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius - mėgaukites atrasdami naujus skonius.
Žiedinių kopūstų pica
Be glitimo, be angliavandenių žiedinių kopūstų pica pakeis Jūsų penktadienio picų vakarus! Be sąžinės graužaties galite valgyti kasdien.
Taip pat atrask...