Žiedinių kopūstų ryžių troškinys
Ryžių troškinys be ryžių? Ar tai įmanoma? TAIP! Naudojamus ryžius galite pakeisti į Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius - mėgaukites atrasdami naujus skonius.
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
20 minučių
Ingredientai






Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelis Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių
80g žaliųjų žirnelių
50g kepintų svogūnų
100g pjaustyto kumpio
3 kiaušinių
2 v.š. sezamų aliejaus
2 v.š. ryžių acto
80g žaliųjų žirnelių
50g kepintų svogūnų
100g pjaustyto kumpio
3 kiaušinių
2 v.š. sezamų aliejaus
2 v.š. ryžių acto
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelis Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių
80g žaliųjų žirnelių
50g kepintų svogūnų
100g pjaustyto kumpio
3 kiaušinių
2 v.š. sezamų aliejaus
2 v.š. ryžių acto
80g žaliųjų žirnelių
50g kepintų svogūnų
100g pjaustyto kumpio
3 kiaušinių
2 v.š. sezamų aliejaus
2 v.š. ryžių acto
- Žingsnis 1Kiaušinius įmuškite į indą, gardinkite prieskoniais, išmaišykite ir maišydami supilkite į įkaitintą keptuvę su lašeliu aliejaus. Viską maišykite, jog gautumėte omletą mažais gabaliukais.
- Žingsnis 2Pakaitinkite sezamų aliejų: sudėkite žiedinių kopūstų ryžius, svogūnus ir žaliuosius žirnelius. Viską apšlakstykite ryžių actu.
- Žingsnis 3Pridėkite kumpį ir omleto gabaliukus. Gardinkite druska ir pipirais. Serviruokite karštą.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Vegetariškas kalafiorų ryžių plovas su citrinomis ir petražolėmis
Portobello grybai įdaryti žiedinių kopūstų ryžiais
Žiedinių kopūstų pica
Be glitimo, be angliavandenių žiedinių kopūstų pica pakeis Jūsų penktadienio picų vakarus! Be sąžinės graužaties galite valgyti kasdien.
Taip pat atrask...