Avinžirnių sriuba su fetos sūriu
Lengvas
2 asmenims
10 minučių
30 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės garuose ruoštų Bonduelle avinžirnių (425 ml)
750 ml daržovių sultinio
350 g smidrų
300 g bulvių
125 ml grietinėlės
100 g of feta sūrio
50 g saliero
30 ml aliejaus
1-2 skiltelės česnako
1 sauja krapų
Druskos ir pipirų
750 ml daržovių sultinio
350 g smidrų
300 g bulvių
125 ml grietinėlės
100 g of feta sūrio
50 g saliero
30 ml aliejaus
1-2 skiltelės česnako
1 sauja krapų
Druskos ir pipirų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės garuose ruoštų Bonduelle avinžirnių (425 ml)
750 ml daržovių sultinio
350 g smidrų
300 g bulvių
125 ml grietinėlės
100 g of feta sūrio
50 g saliero
30 ml aliejaus
1-2 skiltelės česnako
1 sauja krapų
Druskos ir pipirų
750 ml daržovių sultinio
350 g smidrų
300 g bulvių
125 ml grietinėlės
100 g of feta sūrio
50 g saliero
30 ml aliejaus
1-2 skiltelės česnako
1 sauja krapų
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Aliejuje pakepinkite pjaustytas bulves, salierą ir trintą česnaką.
- Žingsnis 2Įpilkite sultinį ir pavirkite 10-15 minučių.
- Žingsnis 3Sudėkite pjaustytus smidrus, avinžirnius. Viską pavirkite dar 10 minučių.
- Žingsnis 4Pridėkite grietinėle, gardinkite druska ir pipirais. Patiekite su smulkintais krapais ir fetos sūriu.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Brokolių sriuba
Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprasta ir lengvai paruošiama sriuba ne tik soti, bet ir maistinga. Visus metus parduotuvėse randamos daržovės ir vos keli slapti ingredientai – skonių žaismas ir skirtingų produktų darna pakerės net pačius išrankiausius. Toliau dalinamės receptu ir naudingomis šefo įžvalgomis.
Avinžirniai indiškai
Itališkos avinžirnių salotos
Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.
Taip pat atrask...