1. >Receptai
  2. >Avokado, pomidorų ir kukurūzų tortilija

Avokado, pomidorų ir kukurūzų tortilija

Atsibodo sumuštiniai? Išbandykite vegetariškus tortilijų suktinukus! Avokadas suteikia minkštumo, pomidoras – gaivumą ir aštri kukurūzų salsa šiame 100 % daržovių suktinuke – 100 % malonumas!
Lengvas
4 asmenims
15 minučių
15 minučių
Ingredientai
Ingredientai
4 žmonėms
265 g Bonduelle kukurūzų

puse raudonojo pipiro

puse raudonojo svogūno

Keli kalendros stiebai

Keli lašai aštraus padažo pvz. Tabasco

4 kvietinės tortilijos

2 prinokę avokadai

2 pomidorai

Pusės citrinos sultys

Smulkios druskos, maltų pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
265 g Bonduelle kukurūzų

puse raudonojo pipiro

puse raudonojo svogūno

Keli kalendros stiebai

Keli lašai aštraus padažo pvz. Tabasco

4 kvietinės tortilijos

2 prinokę avokadai

2 pomidorai

Pusės citrinos sultys

Smulkios druskos, maltų pipirų
  1. Žingsnis 1
    Nusausinkite kukurūzų skardinę. Daržovių skustuvu nulupkite svogūną ir papriką ir abu supjaustykite mažais kubeliais.
  2. Žingsnis 2
    Susmulkinkite kalendrą. Sumaišykite Bonduelle kukurūzus, pipirus, svogūną, kalendrą, aštrų padažą ir druską.
  3. Žingsnis 3
    Avokadus perpjaukite per pusę, išimkite kauliukus. Nulupkite juos ir stambiai sutrinkite šakute, įpilkite šiek tiek citrinos sulčių, druskos ir pipirų. Supjaustykite pomidorus.
  4. Žingsnis 4
    Avokadų košę užtepkite ant tortilijų. Ant viršaus uždėkite salsą padažą, tada uždenkite pomidorų griežinėliais.
  5. Žingsnis 5
    Tvirtai susukite vyniotinį ir mėgaukitės juo iš karto, iškylos metu ar biure.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Itališkas užkandis „Bruschetta“

    Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.

  • Plokštainis su brokoliais ir pomidorais

    Ar domina paprasti, greitai paruošiami, tačiau maistingi receptai? Brokoliai ir pomidorai šiame plok...

  • Ryžių salotos

    Ryžių salotos – tai lengvai pagaminamas ir labai skanus patiekalas. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir išba...

Naudingi patarimai:

Kaip smagu keisti pikniko receptus! Sumuštinukai, čiabata, tortilija ar įvairūs traškučiai – galima rinktis iš daugybės patiekalų receptų!

Tarp madingiausių receptų – tortilijos suktinukai! Kas tai? Plonas kvietinis blynas (taip pat vadinamas tortilija), su bet kokiais jūsų pageidaujamais ingredientais. Susukite, supjaustykite, mėgaukitės!

Pagrindiniai toritlijos suktinuko pagaminimo žingsniai: vieną tortilijos pusę patepkite jums patinkančiu kreminiu padažu. Kreminis sūris, česnako ir laiškinio česnako sūris, pipirų kremas, bazilikų pesto, padažus galite keisti! Taip pat galite pasigaminti naminį gvakamolę: sumaišykite avokadą, citrinos sultis, šiek tiek šviežių pomidorų, kajeno pipirų, gerai sutrinkite, kad gautumėte kreminę tekstūrą, ir užtepkite ant tortilijų! Venkite pomidorų padažo ar skystos grietinėlės, nes jie per skysti ir tortilija taps per daug išmirkusi.

Įdėkite kelis salotų lapus, romėnų salotas arba nedidelius daržovių griežinėlius, pvz., cukinijas, morkas, ridikėlius ar vyšninius pomidorus, avokado kubelius, obuolių griežinėlius ar melioną... Tada įdėkite baltymų. Prie mėsos idealiai tinka kalakutiena ar vištiena: keptos vištienos likučiai arba virtos vištienos krūtinėlė arba kalakutienos krūtinėlė (su trupučiu žaliosios citrinos sulčių – paukštiena puikiai tiks su parmezano drožlėmis.) Kumpis taip pat puikiai tiks tortilijos suktinukui: ploni itališko parmos kumpio griežinėliai arba virtas kumpis - Bet kuris iš jų yra tobulas! Jei mėgstate gaminti su jūros gėrybėmis, žuvis taip pat tinka. Tunas aliejuje, sardinės, baltos žuvies filė, krevetės, galite varijuoti! Viskas, kas tiktų salotose, puikiai tiks tortilijos suktinukui. Kitas privalumas: kiekvienas gali sukurti savo receptą, tortilijos suktinuką padaryti itin paprasta. Galite pritaikyti pagal savo skonį: su pomidorais ar be? Avokado griežinėliais ar koše? Prieskoniai ar žolelės kaip paskutinis akcentas? Taip pat galite supjaustyti vyniotas tortilijas ir patiekti kaip užkandį