Bulvių ir žirnelių blyneliai

Sveikesnis receptas kiekvienam! Išskirtinis savo skoniu, lengvai pagaminamas patiekalas, kurį pamils dauguma. Mėgaukitės naujai atrandamais skoniais.
Lengvas
4 asmenims
45 minučių
Ingredientai
Ingredientai
4 žmonėms
600g bulvių

200g Bonduelle šaldytų ar konservuotų žaliųjų žirnelių

1 kiaušinio

6 v.š. pasirinktų miltų

Alyvuogių aliejus kepimui

Pasirinkti prieskoniai

Druska, pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
600g bulvių

200g Bonduelle šaldytų ar konservuotų žaliųjų žirnelių

1 kiaušinio

6 v.š. pasirinktų miltų

Alyvuogių aliejus kepimui

Pasirinkti prieskoniai

Druska, pipirai
  1. Žingsnis 1
    Bulves nulupkite. Išvirkite sūdytame vandenyje. Nusausinkite. Viską gerai sutrinkite.
  2. Žingsnis 2
    Jei naudojate šaldytus žirnelius, be atšildymo sudėkite į karštas bulves. Jei naudojate konservuotus žirnelius - juos nusausinkite ir pridėkite prie bulvių.
  3. Žingsnis 3
    Pridėkite miltus, kiaušinius, druską, pipirus, gardinkite pasirinktais prieskoniais.
  4. Žingsnis 4
    Formuokite blynelius su drėknomis rankomis.
  5. Žingsnis 5
    Pakepkite blynelius įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
  6. Žingsnis 6
    Galite patiekti su šviežiomis salotomis.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais

    Kai norisi išbandyti kažką neįprasto ir nustebinti savo skonio receptorius, vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais yra puikus pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia klasikinę itališką lazanijos struktūrą su egzotiškais prieskoniais, suteikiančiais patiekalui unikalų charakterį. Sultingos pupelės ir saldūs kukurūzai, kartu su aromatingu kario padažu, sukuria turtingą skonio ir tekstūros derinį, kuris kiekvieną kąsnį paverčia tikru malonumu. Tai patiekalas, kuris parodo, kad augaliniai ingredientai gali būti ne tik maistingi, bet ir nepaprastai kūrybiški, sukuriantys naują požiūrį į tradicinį patiekalą. Pasigaminkite šią vegetarišką lazaniją su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais, jei norite nustebinti svečius arba tiesiog pasimėgauti įdomiu ir neįprastu skoniu kartu su šeima.

  • Avinžirniai indiškai

  • „Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili pupelėmis

    Įsivaizduokite saulėtą dieną, kai jūros brizas lengvai glosto veidą, o ore tvyro tropinių vaisių aromatai – būtent toks jausmas apima, ragaujant gaivius ir egzotiškus „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis. Tai ne tik įdomus skonių derinys, bet ir puikus pasirinkimas vasaros vakarėliams su draugais ar ypatingiems šeimos pietums (arba vakarienei), kai norisi kažko šiek tiek kitokio ir įsimintino. Pažadame – šie „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis leis nusikelti į egzotiškus kraštus, neišeinant iš namų.