Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Cereali Paella su krevetėmis
Vidutinio sunkumo
2 asmenims
30 minučių
10 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 pakuotė Bonduelle Cereali daržovių ir grūdų mišinio (400 g)
2 skiltelės česnako
8 šaukštai alyvuogių aliejaus
150 g didelių virtų krevečių
2 šaukštai baltojo sauso vyno
60 g sviesto
Žiupsnelis susmulkintų petražolių
druskos ir pipirų pagal skonį
citrinos skiltelės papuošimui
Ingredientai 2 porcijoms
1 pakuotė Bonduelle Cereali daržovių ir grūdų mišinio (400 g)
2 skiltelės česnako
8 šaukštai alyvuogių aliejaus
150 g didelių virtų krevečių
2 šaukštai baltojo sauso vyno
60 g sviesto
Žiupsnelis susmulkintų petražolių
druskos ir pipirų pagal skonį
citrinos skiltelės papuošimui
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus kartu su išspaustu česnaku ir pakepinkite.
Žingsnis 2
Sudėkite krevetes ir šiek tiek patroškinkite.
Žingsnis 3
Supilkite baltąjį vyną ir retkarčiais pamaišykite. Kai krevetės bus rausvos, įmaišykite sviestą ir petražoles, pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Tuo tarpu antroje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite visą Bonduelle Cereal pakuotę ir patroškinkite apie 6 minutes.
Žingsnis 5
Galiausiai į Bonduelle Cereali daržovių ir grūdų mišinį suberkite krevetes iš pirmosios keptuvės, pagal skonį pasūdykite, pabarstykite smulkiai pjaustytomis petražolėmis ir patiekite su citrinos griežinėliais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Avokado, pomidorų ir kukurūzų tortilija
Atsibodo sumuštiniai? Išbandykite vegetariškus tortilijų suktinukus! Avokadas suteikia minkštumo, pomidoras – gaivumą ir aštri kukurūzų salsa šiame 100 % daržovių suktinuke – 100 % malonumas!
Falafeliai su jogurtiniu padažu
Avinžirnių kamuoliukai
Šie avinžirnių kamuoliukai yra itin paprastai ir greitai paruošiami bei gali būti patiekti kaip užka...