1. >Receptai
  2. >Cereali su grybiais ir parmezano sūriu

Cereali su grybiais ir parmezano sūriu

Lengvas
2 asmenims
30 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 pakelis Bonduelle Cereali daržovių ir grūdų mišinys su moliūgu

Pasirinkti grybai

1 pakelis špinatų

Parmezano sūris

Alyvuogių aliejus, druska ir pipirai
Ingredientai 2 porcijoms
1 pakelis Bonduelle Cereali daržovių ir grūdų mišinys su moliūgu

Pasirinkti grybai

1 pakelis špinatų

Parmezano sūris

Alyvuogių aliejus, druska ir pipirai
  1. Žingsnis 1
    Supjaustykite grybus ir juos pakepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
  2. Žingsnis 2
    Pridėkite daržovių ir grūdų mišinį ir apie 6 minutes papildomai kepkite.
  3. Žingsnis 3
    Prieš pat mišinio skrudinimo pabaigą, sudėkite ¾ pakelio špinatus. Viską sumaišykite.
  4. Žingsnis 4
    Serviruojant gardinkite parmezano sūriu ir likusiais špinatais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku ...

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu tampa tobulu pasirinkimu. Šie blyneliai pasižymi malonia tekstūra ir daugiasluoksniu skoniu, kuris puikiai dera su švelniu ir gaiviu graikišku jogurtu. Tai lengvas, bet kartu ir sotus patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu – tai traškumo ir kreminės tekstūros harmonija, kuri pamalonins jūsų skonio receptorius.

  • „Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili p...

    Įsivaizduokite saulėtą dieną, kai jūros brizas lengvai glosto veidą, o ore tvyro tropinių vaisių aro...

  • „Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuota...

    Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marin...