Croque-monsieur su špinatais ir ožkos sūriu
Lengvas
2 asmenims
20 minučių
Ingredientai




Ingredientai
2 žmonėms
8 riekelės duonos (baltos arba pilno grūdo)
1 pakelis lapinių špinatų
200g šviežio ožkos sūrio
2 v.š. riebios grietinėlės
Smulkios druskos, maltų pipirų
Sviesto
1 pakelis lapinių špinatų
200g šviežio ožkos sūrio
2 v.š. riebios grietinėlės
Smulkios druskos, maltų pipirų
Sviesto
Ingredientai 2 porcijoms
8 riekelės duonos (baltos arba pilno grūdo)
1 pakelis lapinių špinatų
200g šviežio ožkos sūrio
2 v.š. riebios grietinėlės
Smulkios druskos, maltų pipirų
Sviesto
1 pakelis lapinių špinatų
200g šviežio ožkos sūrio
2 v.š. riebios grietinėlės
Smulkios druskos, maltų pipirų
Sviesto
- Žingsnis 1Keptuvėje ant mažos ugnies špinatus iki vientisos masės maišykite su ožkos sūriu ir grietinėle, gardinkite druska ir pipirais.
- Žingsnis 2Ant 4 duonos riekelių tepkite špinatų mišinį, o likusias riekeles uždenkite špinatų sluoksnį.
- Žingsnis 3Sumuštinius galite paruošti keliais būdais: kepkite 10-15 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros. Galite abi puses kepti keptuvėje su ištirpintu sviesu iki lengvo apskrudimo.
- Žingsnis 4Patiekite karštą su salotomis, daržovėmis, lašiša ar rūkytu upėtakiu, kiaušiniais.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Bulvių, žirnelių ir špinatų karis
Špinatai, bulvės ir žirneliai gali sukurti neapsakomo skonio karį. Toks skonių tandemas privers pasijusti lyg sėdėtumėte autentiškoje Indijos kavinėje.
Pyragas su špinatais ir grybais
Kviečiame išbandyti pyragą su špinatais ir grybais, kuris puikiai tiks kaip nesaldus desertas po vakarienės.
Falafeliai su jogurtiniu padažu
Taip pat atrask...