Bulvių, žirnelių ir špinatų karis

Špinatai, bulvės ir žirneliai gali sukurti neapsakomo skonio karį. Toks skonių tandemas privers pasijusti lyg sėdėtumėte autentiškoje Indijos kavinėje.
Lengvas
4 asmenims
40 minučių
Ingredientai
Ingredientai
4 žmonėms
750g bulvių

400g špinatų

250g Bonduelle žaliųjų žirnelių

1 svogūno

2 česnako skiltelių

2cm ilgio imbiero

1 v.š. pomidorų padažo

2 a.š. kario prieskonių

40g sviesto

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
750g bulvių

400g špinatų

250g Bonduelle žaliųjų žirnelių

1 svogūno

2 česnako skiltelių

2cm ilgio imbiero

1 v.š. pomidorų padažo

2 a.š. kario prieskonių

40g sviesto

Druskos ir pipirų

Receptas pagamintas su

Žalieji žirneliai
  1. Žingsnis 1
    Gerai nuplaukite arba nuskuskite bulves ir jas supjaustykite į keturias dalis bei išvirkite.
  2. Žingsnis 2
    Svogūną, česnaką ir imbierą nulupkite bei supjaustykite. Išlydykite sviestą keptuvėje ir viską apkepkite.
  3. Žingsnis 3
    Įpilkite 50ml vandens ir sudėkite pomidorų padažą ir kario prieskonius. Išmaišykite viską.
  4. Žingsnis 4
    Sudėkite žirnelius ir pavirkite 2-3 minutes. Tada sudėkite bulves, pavirkite keletą minučių. Sudėkite špinatus.
  5. Žingsnis 5
    Palikite uždengtą kelioms minutėms.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Troškinys

    Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!

  • Bulvių apkepas su žaliaisiais žirneliais

    Sekmadienio vakarienei su šeima ar pietums su draugais šis bulvių apkepas puikiai tiks! Apkepe esantys žalieji žirneliai pridės dar daugiau skonio. Tai patiekalas, kuris pasotins kiekvieną, net labiausiai išalkusį.

  • Bulvių salotos