Bulvių, žirnelių ir špinatų karis
Špinatai, bulvės ir žirneliai gali sukurti neapsakomo skonio karį. Toks skonių tandemas privers pasijusti lyg sėdėtumėte autentiškoje Indijos kavinėje.
Lengvas
4 asmenims
40 minučių
Ingredientai









Ingredientai
4 žmonėms
750g bulvių
400g špinatų
250g Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2cm ilgio imbiero
1 v.š. pomidorų padažo
2 a.š. kario prieskonių
40g sviesto
Druskos ir pipirų
400g špinatų
250g Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2cm ilgio imbiero
1 v.š. pomidorų padažo
2 a.š. kario prieskonių
40g sviesto
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
750g bulvių
400g špinatų
250g Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2cm ilgio imbiero
1 v.š. pomidorų padažo
2 a.š. kario prieskonių
40g sviesto
Druskos ir pipirų
400g špinatų
250g Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2cm ilgio imbiero
1 v.š. pomidorų padažo
2 a.š. kario prieskonių
40g sviesto
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Gerai nuplaukite arba nuskuskite bulves ir jas supjaustykite į keturias dalis bei išvirkite.
- Žingsnis 2Svogūną, česnaką ir imbierą nulupkite bei supjaustykite. Išlydykite sviestą keptuvėje ir viską apkepkite.
- Žingsnis 3Įpilkite 50ml vandens ir sudėkite pomidorų padažą ir kario prieskonius. Išmaišykite viską.
- Žingsnis 4Sudėkite žirnelius ir pavirkite 2-3 minutes. Tada sudėkite bulves, pavirkite keletą minučių. Sudėkite špinatus.
- Žingsnis 5Palikite uždengtą kelioms minutėms.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Troškinys
Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!
Bulvių apkepas su žaliaisiais žirneliais
Sekmadienio vakarienei su šeima ar pietums su draugais šis bulvių apkepas puikiai tiks! Apkepe esantys žalieji žirneliai pridės dar daugiau skonio. Tai patiekalas, kuris pasotins kiekvieną, net labiausiai išalkusį.
Bulvių salotos
Taip pat atrask...