Keptos saldžiosios bulvės, įdarytos avinžirniais, špinatais ir feta sūriu
300 g špinatų
1 - 2 vnt česnako skiltelės
2 vnt saldžiųjų bulvių
100 g fetos sūrio
50 ml alyvuogių aliejaus
Petražolių, druskos, pipirų
300 g špinatų
1 - 2 vnt česnako skiltelės
2 vnt saldžiųjų bulvių
100 g fetos sūrio
50 ml alyvuogių aliejaus
Petražolių, druskos, pipirų
- Žingsnis 1Saldžiąsias bulves nuplaukite, perpjaukite pusiau ir gerai apviliokite alyvuogių aliejumi, gardinkite druska.
- Žingsnis 2Bulves dėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C, 25 - 30 minučių.
- Žingsnis 3Tuo metu, įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ir kelias minutes pakepinkite špinatus su trintu česnaku.
- Žingsnis 4Pridėkite avinžirnius, gardinkite druska ir pipirais. Sudėkite į indą, jame mišinį gardinkite fetos sūriu.
- Žingsnis 5Keptose bulvėse padarykite duobutę, sudėkite paruoštą mišinį.
- Žingsnis 6Kepkite orkaitėje papildomas 10-12 minučių. Viską gardinkite petražolėmis, druska ir pipirais.
Brokolių sriuba
Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprasta ir lengvai paruošiama sriuba ne tik soti, bet ir maistinga. Visus metus parduotuvėse randamos daržovės ir vos keli slapti ingredientai – skonių žaismas ir skirtingų produktų darna pakerės net pačius išrankiausius. Toliau dalinamės receptu ir naudingomis šefo įžvalgomis.
Avinžirniai indiškai
Traškios avinžirnių salotos
Sočios ir skanios avinžirnių salotos puikiai tinka tiek pietums ar vakarienei namuose, tiek iškylai su draugais. Į šias salotas galima dėti skirtingus ingredientus ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Lengvai paruošiamas patiekalas pripildys organizmą maistingomis medžiagomis ir suteiks energijos ilgam laikui. Toliau dalinamės receptu ir naudingais šefo patarimais.