1. >Receptai
  2. >Keptos saldžiosios bulvės, įdarytos avinžirniais, špinatais ir feta sūriu

Keptos saldžiosios bulvės, įdarytos avinžirniais, špinatais ir feta sūriu

Vidutinio sunkumo
2 asmenims
30 minučių
30 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 Skardinė Bonduelle garuose ruoštų „Vapeur“ avinžirnių

300 g špinatų

1 - 2 vnt česnako skiltelės

2 vnt saldžiųjų bulvių

100 g fetos sūrio

50 ml alyvuogių aliejaus

Petražolių, druskos, pipirų
Ingredientai 2 porcijoms
1 Skardinė Bonduelle garuose ruoštų „Vapeur“ avinžirnių

300 g špinatų

1 - 2 vnt česnako skiltelės

2 vnt saldžiųjų bulvių

100 g fetos sūrio

50 ml alyvuogių aliejaus

Petražolių, druskos, pipirų
  1. Žingsnis 1
    Saldžiąsias bulves nuplaukite, perpjaukite pusiau ir gerai apviliokite alyvuogių aliejumi, gardinkite druska.
  2. Žingsnis 2
    Bulves dėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C, 25 - 30 minučių.
  3. Žingsnis 3
    Tuo metu, įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ir kelias minutes pakepinkite špinatus su trintu česnaku.
  4. Žingsnis 4
    Pridėkite avinžirnius, gardinkite druska ir pipirais. Sudėkite į indą, jame mišinį gardinkite fetos sūriu.
  5. Žingsnis 5
    Keptose bulvėse padarykite duobutę, sudėkite paruoštą mišinį.
  6. Žingsnis 6
    Kepkite orkaitėje papildomas 10-12 minučių. Viską gardinkite petražolėmis, druska ir pipirais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Brokolių sriuba

    Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprasta ir lengvai paruošiama sriuba ne tik soti, bet ir maistinga. Visus metus parduotuvėse randamos daržovės ir vos keli slapti ingredientai – skonių žaismas ir skirtingų produktų darna pakerės net pačius išrankiausius. Toliau dalinamės receptu ir naudingomis šefo įžvalgomis.

  • Avinžirniai indiškai
  • Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gard...