Pavasario sriuba su brokolių ryžiais

Pavasariu alsuojanti sriuba, kurioje daug daržovių, įskaitant Bonduelle brokolių ryžius. Tai 100% brokoliai, kurie puikiai dera šiame patiekale. Atraskite naujus skonius su Bonduelle.
Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelis Bonduelle brokolių ryžių

200g šaldytų Bonduelle Vapeur žaliųjų žirnelių

200g šaldytų Bonduelle šparaginių pupelių

2 saliero stiebai

1 mažesnis poras

2 skiltelės česnako

100g makaronų

50g parmezano sūrio

50g sviesto

1,5l sultinio

Druskos, pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelis Bonduelle brokolių ryžių

200g šaldytų Bonduelle Vapeur žaliųjų žirnelių

200g šaldytų Bonduelle šparaginių pupelių

2 saliero stiebai

1 mažesnis poras

2 skiltelės česnako

100g makaronų

50g parmezano sūrio

50g sviesto

1,5l sultinio

Druskos, pipirų
  1. Žingsnis 1
    Porą ir salierą supjaustykite, apkepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Pridėkite smulkintą česnaką.
  2. Žingsnis 2
    Į apkeptą daržovių mišinį pridėkite sultinį, gardinkite prieskoniais ir viską užvirkite.
  3. Žingsnis 3
    Pridėkite žaliuosius žirnelius bei šparagines pupeles. Po keleto minučių pridėkite brokolių ryžius.
  4. Žingsnis 4
    Atskirame inde išvirkite makaronus.
  5. Žingsnis 5
    Tiekiant sriubą, į ją dėkite makaronus, gardinkite parmezano sūriu, smulkintomis petražolėmis.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu tampa tobulu pasirinkimu. Šie blyneliai pasižymi malonia tekstūra ir daugiasluoksniu skoniu, kuris puikiai dera su švelniu ir gaiviu graikišku jogurtu. Tai lengvas, bet kartu ir sotus patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu – tai traškumo ir kreminės tekstūros harmonija, kuri pamalonins jūsų skonio receptorius.

  • Avinžirniai indiškai

  • Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais

    Kai norisi išbandyti kažką neįprasto ir nustebinti savo skonio receptorius, vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais yra puikus pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia klasikinę itališką lazanijos struktūrą su egzotiškais prieskoniais, suteikiančiais patiekalui unikalų charakterį. Sultingos pupelės ir saldūs kukurūzai, kartu su aromatingu kario padažu, sukuria turtingą skonio ir tekstūros derinį, kuris kiekvieną kąsnį paverčia tikru malonumu. Tai patiekalas, kuris parodo, kad augaliniai ingredientai gali būti ne tik maistingi, bet ir nepaprastai kūrybiški, sukuriantys naują požiūrį į tradicinį patiekalą. Pasigaminkite šią vegetarišką lazaniją su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais, jei norite nustebinti svečius arba tiesiog pasimėgauti įdomiu ir neįprastu skoniu kartu su šeima.