Pavasario sriuba su brokolių ryžiais
200g šaldytų Bonduelle Vapeur žaliųjų žirnelių
200g šaldytų Bonduelle šparaginių pupelių
2 saliero stiebai
1 mažesnis poras
2 skiltelės česnako
100g makaronų
50g parmezano sūrio
50g sviesto
1,5l sultinio
Druskos, pipirų
200g šaldytų Bonduelle Vapeur žaliųjų žirnelių
200g šaldytų Bonduelle šparaginių pupelių
2 saliero stiebai
1 mažesnis poras
2 skiltelės česnako
100g makaronų
50g parmezano sūrio
50g sviesto
1,5l sultinio
Druskos, pipirų
- Žingsnis 1Porą ir salierą supjaustykite, apkepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Pridėkite smulkintą česnaką.
- Žingsnis 2Į apkeptą daržovių mišinį pridėkite sultinį, gardinkite prieskoniais ir viską užvirkite.
- Žingsnis 3Pridėkite žaliuosius žirnelius bei šparagines pupeles. Po keleto minučių pridėkite brokolių ryžius.
- Žingsnis 4Atskirame inde išvirkite makaronus.
- Žingsnis 5Tiekiant sriubą, į ją dėkite makaronus, gardinkite parmezano sūriu, smulkintomis petražolėmis.
Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu
Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu tampa tobulu pasirinkimu. Šie blyneliai pasižymi malonia tekstūra ir daugiasluoksniu skoniu, kuris puikiai dera su švelniu ir gaiviu graikišku jogurtu. Tai lengvas, bet kartu ir sotus patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu – tai traškumo ir kreminės tekstūros harmonija, kuri pamalonins jūsų skonio receptorius.
Avinžirniai indiškai
Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais
Kai norisi išbandyti kažką neįprasto ir nustebinti savo skonio receptorius, vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais yra puikus pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia klasikinę itališką lazanijos struktūrą su egzotiškais prieskoniais, suteikiančiais patiekalui unikalų charakterį. Sultingos pupelės ir saldūs kukurūzai, kartu su aromatingu kario padažu, sukuria turtingą skonio ir tekstūros derinį, kuris kiekvieną kąsnį paverčia tikru malonumu. Tai patiekalas, kuris parodo, kad augaliniai ingredientai gali būti ne tik maistingi, bet ir nepaprastai kūrybiški, sukuriantys naują požiūrį į tradicinį patiekalą. Pasigaminkite šią vegetarišką lazaniją su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais, jei norite nustebinti svečius arba tiesiog pasimėgauti įdomiu ir neįprastu skoniu kartu su šeima.