Poro ir kumpio pyragas






250g varškės
200ml pasirinkto pieno
180g miltų
600g porų
120g kumpio juostelėmis
Sviestas
250g varškės
200ml pasirinkto pieno
180g miltų
600g porų
120g kumpio juostelėmis
Sviestas
- Žingsnis 1Porus paruoškite garuose ir supjaustykite griežinėliais.
- Žingsnis 2Kiaušinius sumaišykite su varške, pienu ir miltais iki vientisos masės. Pridėkite porus ir kumpį.
- Žingsnis 3Kepimo formą ištepkite sviestu, supilkite paruoštą masę ir kepkite 30 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C.
Avinžirniai indiškai
„Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili pupelėmis
Įsivaizduokite saulėtą dieną, kai jūros brizas lengvai glosto veidą, o ore tvyro tropinių vaisių aromatai – būtent toks jausmas apima, ragaujant gaivius ir egzotiškus „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis. Tai ne tik įdomus skonių derinys, bet ir puikus pasirinkimas vasaros vakarėliams su draugais ar ypatingiems šeimos pietums (arba vakarienei), kai norisi kažko šiek tiek kitokio ir įsimintino. Pažadame – šie „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis leis nusikelti į egzotiškus kraštus, neišeinant iš namų.
„Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis
Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis yra tobulas pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia „mėsingos“ tekstūros „Portobello“ grybą, kuris puikiai atstoja tikrą mėsą, su švelniai pikantiškais marinuotais svogūnais, suteikiančiais gaivumo ir subtilų rūgštumą. BBQ pupelės, įpindamos dūmingą saldumo natą, užbaigia skonio simfoniją, kuri palieka nepakartojamą įspūdį. Šie „tacos“ idealiai tinka tiek vegetarams, tiek tiems, kurie tiesiog nori išbandyti kažką naujo ir įdomaus, pavyzdžiui, lengvai vakarienei ar draugų susibūrimui.