1. >Receptai
  2. >„Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis

„Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis

Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis yra tobulas pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia „mėsingos“ tekstūros „Portobello“ grybą, kuris puikiai atstoja tikrą mėsą, su švelniai pikantiškais marinuotais svogūnais, suteikiančiais gaivumo ir subtilų rūgštumą. BBQ pupelės, įpindamos dūmingą saldumo natą, užbaigia skonio simfoniją, kuri palieka nepakartojamą įspūdį. Šie „tacos“ idealiai tinka tiek vegetarams, tiek tiems, kurie tiesiog nori išbandyti kažką naujo ir įdomaus, pavyzdžiui, lengvai vakarienei ar draugų susibūrimui.
Lengvas
2 asmenims
20 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
šlakelio aliejaus,

40 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

40 g konservuotų raudonųjų pupelių barbekiu padaže „Bonduelle“,

20 g konservuotų baltųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,

20 g „iceberg“ salotų,

40 g čederio sūrio,

50 g pomidorų salsos,

svogūnų laiškų,

kalendros,

ridikėlių.

60 g graikiško jogurto,

20 g „chipotle“ pastos.

80 g „Portobello“ grybų,

šlakelio aliejaus,

druskos, maltų juodų pipirų.
Ingredientai 2 porcijoms
šlakelio aliejaus,

40 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

40 g konservuotų raudonųjų pupelių barbekiu padaže „Bonduelle“,

20 g konservuotų baltųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,

20 g „iceberg“ salotų,

40 g čederio sūrio,

50 g pomidorų salsos,

svogūnų laiškų,

kalendros,

ridikėlių.

60 g graikiško jogurto,

20 g „chipotle“ pastos.

80 g „Portobello“ grybų,

šlakelio aliejaus,

druskos, maltų juodų pipirų.
  1. Žingsnis 1
    Grybus supjaustykite griežinėliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kepkite 8–10 minučių, kol apskrus. Pabarstykite druska ir pipirais.
  2. Žingsnis 2
    Graikišką jogurtą sumaišykite su „chipotle“ pasta.
  3. Žingsnis 3
    „Tacos“ paplotėlius pašildykite keptuvėje su šlakeliu aliejaus – šildykite apie 30 sekundžių iš abiejų pusių.
  4. Žingsnis 4
    Tuomet ant pašildytų „tacos“ paplotėlių dėkite keptus „Portobello“ grybus, tarkuotą čederio sūrį, smulkintą „iceberg“ salotą, pomidorų salsą, konservuotus kukurūzus, raudonąsias pupeles su barbekiu padažu ir baltąsias pupeles. Ant viršaus dėkite jogurto-„chipotle“ padažą. Papuoškite svogūnų laiškais, kalendra, ridikėliais. Gardieji „tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis jau paruošti – belieka skanauti!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • „Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili p...

    Įsivaizduokite saulėtą dieną, kai jūros brizas lengvai glosto veidą, o ore tvyro tropinių vaisių aromatai – būtent toks jausmas apima, ragaujant gaivius ir egzotiškus „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis. Tai ne tik įdomus skonių derinys, bet ir puikus pasirinkimas vasaros vakarėliams su draugais ar ypatingiems šeimos pietums (arba vakarienei), kai norisi kažko šiek tiek kitokio ir įsimintino. Pažadame – šie „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis leis nusikelti į egzoti...

  • Meksikietiškas troškinys

    „Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate p...

  • Meksikietiškos tortilijos

    „Bonduelle“ receptai pietums privers suabejoti, kokioje šalyje ragaujate savo maistą! Šį kartą ant j...