„Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis
40 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
40 g konservuotų raudonųjų pupelių barbekiu padaže „Bonduelle“,
20 g konservuotų baltųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
20 g „iceberg“ salotų,
40 g čederio sūrio,
50 g pomidorų salsos,
svogūnų laiškų,
kalendros,
ridikėlių.
60 g graikiško jogurto,
20 g „chipotle“ pastos.
80 g „Portobello“ grybų,
šlakelio aliejaus,
druskos, maltų juodų pipirų.
40 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
40 g konservuotų raudonųjų pupelių barbekiu padaže „Bonduelle“,
20 g konservuotų baltųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
20 g „iceberg“ salotų,
40 g čederio sūrio,
50 g pomidorų salsos,
svogūnų laiškų,
kalendros,
ridikėlių.
60 g graikiško jogurto,
20 g „chipotle“ pastos.
80 g „Portobello“ grybų,
šlakelio aliejaus,
druskos, maltų juodų pipirų.
- Žingsnis 1Grybus supjaustykite griežinėliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kepkite 8–10 minučių, kol apskrus. Pabarstykite druska ir pipirais.
- Žingsnis 2Graikišką jogurtą sumaišykite su „chipotle“ pasta.
- Žingsnis 3„Tacos“ paplotėlius pašildykite keptuvėje su šlakeliu aliejaus – šildykite apie 30 sekundžių iš abiejų pusių.
- Žingsnis 4Tuomet ant pašildytų „tacos“ paplotėlių dėkite keptus „Portobello“ grybus, tarkuotą čederio sūrį, smulkintą „iceberg“ salotą, pomidorų salsą, konservuotus kukurūzus, raudonąsias pupeles su barbekiu padažu ir baltąsias pupeles. Ant viršaus dėkite jogurto-„chipotle“ padažą. Papuoškite svogūnų laiškais, kalendra, ridikėliais. Gardieji „tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis jau paruošti – belieka skanauti!
„Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili pupelėmis
Įsivaizduokite saulėtą dieną, kai jūros brizas lengvai glosto veidą, o ore tvyro tropinių vaisių aromatai – būtent toks jausmas apima, ragaujant gaivius ir egzotiškus „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis. Tai ne tik įdomus skonių derinys, bet ir puikus pasirinkimas vasaros vakarėliams su draugais ar ypatingiems šeimos pietums (arba vakarienei), kai norisi kažko šiek tiek kitokio ir įsimintino. Pažadame – šie „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis leis nusikelti į egzotiškus kraštus, neišeinant iš namų.
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!
Meksikietiškos tortilijos
„Bonduelle“ receptai pietums privers suabejoti, kokioje šalyje ragaujate savo maistą! Šį kartą ant jūsų stalo – tikros meksikietiškos tortilijos.