1. >Receptai
  2. >Pupelės su kario padažu ir „chorizo“ dešra

Pupelės su kario padažu ir „chorizo“ dešra

Jei ieškote šilto užkandžio, kuris sužadintų skonio pojūčius ir taptų vakarėlio akcentu, pupelės su kario padažu ir „chorizo“ dešra yra būtent tai, ko jums reikia. Šis patiekalas sujungia sodrų, dūmingą „chorizo“ dešros skonį su švelniai pikantiškomis pupelėmis aromatingame kario padaže. Tai šiltas ir intensyvaus skonio užkandis, kuris puikiai dera su traškiais kukurūziniais „nachos“, – kiekvienas šio derinio kąsnis suteikia malonų skonio kontrastą ir tekstūros pojūtį. Pupelės su kario padažu ir „chorizo“ dešra ne tik sušildys šaltą vakarą, bet ir taps nepakeičiamu draugų ar šeimos susibūrimo palydovu, kviečiančiu dalintis ir mėgautis kartu.
Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
200 g konservuotų baltųjų pupelių kario padaže „Bonduelle“,

80 g svogūnų,

10 g česnako,

15 g aitriųjų pipirų,

150 g „chorizo“ dešros,

15 g bazilikų,

druskos, maltų juodųjų pipirų,

aliejaus.
Ingredientai 4 porcijoms
200 g konservuotų baltųjų pupelių kario padaže „Bonduelle“,

80 g svogūnų,

10 g česnako,

15 g aitriųjų pipirų,

150 g „chorizo“ dešros,

15 g bazilikų,

druskos, maltų juodųjų pipirų,

aliejaus.
  1. Žingsnis 1
    Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką ir aitriąją papriką smulkiai sukapokite. Kartu su „chorizo“ dešra dėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepkite ant mažos ugnies 6–9 min.
  2. Žingsnis 2
    Sudėkite konservuotas pupeles, druską, pipirus ir pakepkite 10–12 min. Patiekite troškintas pupeles su „chorizo“ dešra apibarstę šviežio baziliko lapeliais.
  3. Žingsnis 3
    Skanaukite su kukurūziniais „nachos“ traškučiais. Tikimės, kad šios pupelės su kario padažu ir „chorizo“ dešra pavergs jūsų skonio receptorius ir taps itin mėgstamu patiekalu, kurį norėsis pasigaminti dar ne vieną kartą.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • „Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili p...

    Įsivaizduokite saulėtą dieną, kai jūros brizas lengvai glosto veidą, o ore tvyro tropinių vaisių aromatai – būtent toks jausmas apima, ragaujant gaivius ir egzotiškus „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis. Tai ne tik įdomus skonių derinys, bet ir puikus pasirinkimas vasaros vakarėliams su draugais ar ypatingiems šeimos pietums (arba vakarienei), kai norisi kažko šiek tiek kitokio ir įsimintino. Pažadame – šie „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis leis nusikelti į egzoti...

  • Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudon...

    Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariš...

  • Meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (dub...

    Kai norisi kažko spalvingo, maistingo ir nepaprastai skanaus, meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (d...