Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Šepardo pyragas su salieru ir morkomis
Siūlome Jums bandyti naujus skonius ir atradimus - šį karta Šepardo pyragą gaminkite su salieru ir morkomis. Išskirtinis skonis Jūsų stalui.
Lengvas
6 asmenims
60 minučių
Ingredientai
Ingredientai
6 žmonėms
500g šviežių morkų
500g šviežių salierų
4 kiaušiniai
50ml grietinėlės
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
600g maltos jautienos
1 skardinė pomidorų tyrės
Lauro lapai
Čiobreliai
Druska, pipirai
Žaliosios salotos
Ingredientai 6 porcijoms
500g šviežių morkų
500g šviežių salierų
4 kiaušiniai
50ml grietinėlės
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
600g maltos jautienos
1 skardinė pomidorų tyrės
Lauro lapai
Čiobreliai
Druska, pipirai
Žaliosios salotos
Žingsnis 1
Morkas ir salierus nulupkite, supjaustykite kubeliais. Virkite apie 30 minučių pasūdytame vandenyje, nukoškite ir sutrinkite su 2 kiaušiniais, grietinėle, druska bei pipirais.
Žingsnis 2
Alyvuogių aliejuje pakepinkite smulkintą svogūną, česnaką ir jautieną. Įpilkite 3 valg. šaukštus pomidorų tyrės, šiek tiek vandens, lauro lapus ir čiobrelius. Viską troškinkite apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Į kepimui skirtą indą sudėkite mėsos masę, ant viršaus dėkite daržovių tyrės sluoksnį. Ant viršaus galite pabarstyti sūrį. Kepkite 15 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros. Patiekite su žaliomis daržovėmis.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Kario makaronai su pupelėmis ir daržovėm...
Daržovių patiekalai gali išties nustebinti. Pupelės ir makaronai gali pasirodyti nesuderinama kombinacija, tačiau šiame recepte jie puikiai tinka. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir likite nustebinti!
Avokado skrebutis su brokoliais
Negalite įsivaizduoti ryto be sumuštinio? Tuomet turime pasiūlymą! Brokoliai ir avokadas – puiki kom...