1. >Receptai
  2. >Šepardo pyragas su salieru ir morkomis

Šepardo pyragas su salieru ir morkomis

Siūlome Jums bandyti naujus skonius ir atradimus - šį karta Šepardo pyragą gaminkite su salieru ir morkomis. Išskirtinis skonis Jūsų stalui.
Lengvas
6 asmenims
60 minučių
Ingredientai
Ingredientai
6 žmonėms
500g šviežių morkų

500g šviežių salierų

4 kiaušiniai

50ml grietinėlės

1 svogūnas

1 skiltelė česnako

600g maltos jautienos

1 skardinė pomidorų tyrės

Lauro lapai

Čiobreliai

Druska, pipirai

Žaliosios salotos
Ingredientai 6 porcijoms
500g šviežių morkų

500g šviežių salierų

4 kiaušiniai

50ml grietinėlės

1 svogūnas

1 skiltelė česnako

600g maltos jautienos

1 skardinė pomidorų tyrės

Lauro lapai

Čiobreliai

Druska, pipirai

Žaliosios salotos
  1. Žingsnis 1
    Morkas ir salierus nulupkite, supjaustykite kubeliais. Virkite apie 30 minučių pasūdytame vandenyje, nukoškite ir sutrinkite su 2 kiaušiniais, grietinėle, druska bei pipirais.
  2. Žingsnis 2
    Alyvuogių aliejuje pakepinkite smulkintą svogūną, česnaką ir jautieną. Įpilkite 3 valg. šaukštus pomidorų tyrės, šiek tiek vandens, lauro lapus ir čiobrelius. Viską troškinkite apie 10 minučių.
  3. Žingsnis 3
    Į kepimui skirtą indą sudėkite mėsos masę, ant viršaus dėkite daržovių tyrės sluoksnį. Ant viršaus galite pabarstyti sūrį. Kepkite 15 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros. Patiekite su žaliomis daržovėmis.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Kario makaronai su pupelėmis ir daržovėm...

    Daržovių patiekalai gali išties nustebinti. Pupelės ir makaronai gali pasirodyti nesuderinama kombinacija, tačiau šiame recepte jie puikiai tinka. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir likite nustebinti!

  • Avokado skrebutis su brokoliais

    Negalite įsivaizduoti ryto be sumuštinio? Tuomet turime pasiūlymą! Brokoliai ir avokadas – puiki kom...

  • Bulvių salotos