Vienas ingredientas - daug patiekalų

Garuose ruoštos baltosios pupelės visada pasiruošusios paįvairinti patiekalų skonį. Puikiai tinka sriubai, troškiniui ar kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo.

    
grynasis kiekis: 310 g grynoji masė be skystos terpės: 250 g
pictogramme
sudedamosios medžiagos

Baltosios pupelės, vanduo, druska, kietiklis: kalcio chloridas

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 382 kJ
Energija (kcal) 91 kcal
Riebalai (g) 1 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,2 g
Angliavandenių (g) 10,4 g
Iš kurių cukraus (g) 0,6 g
Skaidulų (g) 7 g
Vitamino B9 (µg) 73,6 µg
paruošimo būdas

Paroušimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.
laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Bonduelle salotos

    Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekalas tiks skanauti tiek vasarą, tiek žiemą.

  • Troškinys

    Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro ...

  • Indiškas vištienos karis

    „Bonduelle“ receptai pietums – itin gardūs ir netikėti. Šį kartą keliaukite į Indiją ir ragaukite be...