Atostogų jausmas skardinėje

Atsipalaiduokite ir pasimėgaukite vakaru – baltosios pupelės pomidorų padaže tam itin puikus derinys! Paįvairinkite gaminamą troškinį bei sriubą ar panaudokite kaip garnyrą, kuriam tiesiog sunku atsispirti.

grynasis kiekis: 400 g
pictogramme
sudedamosios medžiagos

Vanduo, nusausintos baltosios pupelės (36%), pomidorų pasta (7%), cukrus, druska, kukurūzų krakmolas,svogūnų milteliai, paprika, aitrioji paprika, raudonėlis, baltieji pipirai, rozmarinai, čiobreliai, bazilikas, lauro lapai, česnakų milteliai. Sudėtyje gali būti sojos.

Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 455 kJ
Energija (kcal) 109 kcal
Riebalai (g) 3,2 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,4 g
Angliavandenių (g) 13,1 g
- iš kurių cukraus (g) 5,8 g
Skaidulų (g) 5,1 g
Baltymų (g) 4,3 g
Druskos (g) 1,00 g
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vesioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais

    Kai norisi išbandyti kažką neįprasto ir nustebinti savo skonio receptorius, vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais yra puikus pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia klasikinę itališką lazanijos struktūrą su egzotiškais prieskoniais, suteikiančiais patiekalui unikalų charakterį. Sultingos pupelės ir saldūs kukurūzai, kartu su aromatingu kario padažu, sukuria turtingą skonio ir tekstūros derinį, kuris kiekvieną kąsnį paverčia tikru malonumu. Tai patiekalas, kuris parodo, kad augaliniai ingredientai gali būti ne tik maistingi, bet ir nepaprastai kūrybiški, sukuriantys naują požiūrį į tradicinį patiekalą. Pasigaminkite šią vegetarišką lazaniją su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais, jei norite nustebinti svečius arba tiesiog pasimėgauti įdomiu ir neįprastu skoniu kartu su šeima.

  • Bonduelle salotos

    Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekalas tiks skanauti tiek vasarą, tiek žiemą.

  • Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis

    Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis yra puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko gardaus, sotaus ir kartu augalinio. Leiskite sau pasimėgauti skonių harmonija, kurioje vegetariški ingredientai atskleidžia visą savo potencialą.

Daugiau receptų