„Ispaniškas“ daržovių mišinys iš morkų, raudonųjų pupelių, paprikų, pomidorų ir svogūnų su baltais ryžiais. Tik kelios minutės keptuvėje, žiupsnelis prieskonių ir paruošta! Ispaniškas mišinys gali būti patiekiamas kaip atskiras daržovių patiekalas, kaip blynų ir tortilijų įdaras arba kaip garnyras prie mėsos ir žuvies.
Oranžinės ir geltonos morkos (25%), ryžiai (25%), mirkytos džiovintos pupelės (17,5%), raudonos paprikos (12,5%), pomidorai (12,5%), svogūnai (7,5%).
Sudėtyje gali būti salierai.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 305 kJ | |
Energija (kcal) | 72 kcal | |
Riebalai (g) | 0,3 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,0 g | |
Angliavandenių (g) | 12 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 2,0 g | |
Skaidulų (g) | 4,2 g | |
Baltymų (g) | 3,3 g | |
Druskos (g) | 0,02 g |
Keptuvėje: supilkite turinį (400g) į keptuvę su karštu aliejumi. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite kepti 4 minutes. Po 4 minučių įdėkite sviesto ir prieskonių pagal skonį ir palikite kepti dar 2 minutes be dangčio.
Šaldytuve (nuo 0°C iki +3°C) 24val. Laikant -18°C temperatūroje: suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
Atraskite naujus skonius su Bonduelle konservuotų pupelių sriuba. Greitai paruošiamas ir gardus patiekalas puikiai tiks pietums su didesne kompanija ar jaukiai vakarienei su namiškiais. Nors sriuba su pupelėmis neretai vegetariška, ji yra itin soti – baltosios pupelės turi labai daug baltymų, todėl gali puikiai atstoti mėsos patiekalus. Taigi, kuo naudingos šios daržovės ir kaip greitai paruošti gardžią sriubą?