Trio skuba į pagalbą!

Kukurūzų, žaliųjų žirnelių ir raudonųjų paprikų mišinys palengvins Jūsų kasdienybę virtuvėje. Raudonosios paprikos supjaustytos smulkiais gabaliukais, o žalieji žirneliai ir kukurūzai išlaikę savo struktūrą ir auksinį traškumą. Derinys, kuris jau pasiruošęs keliauti į gaminamą patiekalą.

grynasis kiekis: 300 g grynoji masė be skystos terpės: 265 g
sudedamosios medžiagos

Daržovės (kukurūzai 49%, žalieji žirneliai 29%, raudonosios paprikos 10%), vanduo, druska.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 333 kJ
Energija (kcal) 79 kcal
Riebalai (g) 1,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,2 g
Angliavandenių (g) 11 g
- iš kurių cukraus (g) 4,4 g
Skaidulų (g) 4,1 g
Baltymų (g) 3,4 g
Druskos (g) 0,57 g
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vesioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Vegetariškos tortilijos

    Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?

  • Čili troškinys

    Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.

  • Aštri sriuba

    Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.

Daugiau receptų