Vakarėlių pievagrybiai

Tradiciškai marinuoti pievagrybiai pasiruošę keliauti ant užkandžių stalo! Puikiai tinka kaip užkandis ar garnyras prie pasirinkto patiekalo.

Kiekis:
grynasis kiekis: 280 g grynoji masė be skystos terpės: 165 g
sudedamosios medžiagos

Pievagrybiai (58%), vanduo, actas, cukrus, druska, džiovintos daržovės ir prieskoniai: (morkos: 0,2%, svogūnai, garstyčių grūdeliai: 0,2%, juodieji pipirai: 0,05%), rūgštis (citrinų rūgštis), antioksidantas: askorbo rūgštis, kvapiosios medžiagos

Sudėtyje gali būti kviečių glitimas, sulfitų (>10ppm).

Sudėtyje yra garstyčių.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 155 kJ
Energija (kcal) 37 kcal
Riebalai (g) 0,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 3,8 g
- iš kurių cukraus (g) 2,7 g
Skaidulų (g) 2,8 g
Baltymų (g) 2,9 g
Druskos (g) 1 g
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Tagliatelle su grybais ir vištiena

    Tagliatelle - tai itališkų makaronų forma, kuriuos pagaminti yra super lengva! O kas geriau dera prie makaronų, nei vištiena su grybais? Lengvas ir itin gretai paruošiamas patiekalas kiekvieno kasdienybei.

  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu tampa tobulu pasirinkimu. Šie blyneliai pasižymi malonia tekstūra ir daugiasluoksniu skoniu, kuris puikiai dera su švelniu ir gaiviu graikišku jogurtu. Tai lengvas, bet kartu ir sotus patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu – tai traškumo ir kreminės tekstūros harmonija, kuri pamalonins jūsų skonio receptorius.

  • Skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fetos sūriu

    Kai norisi kažko greito, bet kartu ir išskirtinai skanaus, skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fetos sūriu gali būti tobulas sprendimas. Tai patiekalas, sujungiantis kreminę, gaivią gvakamolę su saldžiais, šiek tiek traškiais kukurūzais ir pikantišku, fetos sūrio poskoniu. Kiekvienas jo kąsnis pasižymi nuostabia skonio pusiausvyra. Šis skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fetos sūriu puikiai tinka lengviems pusryčiams, užkandžiui ar netgi kaip stilingas patiekalas draugų susibūrimui, kai norisi kažko paprasto, bet kartu išraiškingo ir subtilaus. Nieko nelaukite ir išbandykite mūsų receptą jau dabar!

Daugiau receptų