Žaliųjų žirnelių ledai su kokosu ir pistacijomis
200ml kokosų pieno
100g cukraus pudros
2 saujų pistacijų, nesūdytų ir apkeptų
200ml kokosų pieno
100g cukraus pudros
2 saujų pistacijų, nesūdytų ir apkeptų
- Žingsnis 1Trintuvėje sutrinkite žirnelius ir gautą masę persijokite su sieteliu.
- Žingsnis 2Kokosų pieną pašildykite. Nuimkite nuo kaitros.
- Žingsnis 3Cukraus pudrą ištirpinkite, o pistacijas sumalkite.
- Žingsnis 4Visus ingredientus sumaišykite karšto vandens vonelėje. Maišykite iki kol gausis kreminė konsistencija.
- Žingsnis 5Masę atšaldykite šalto vandens vonelėje ir laikykite šaldiklyje.
Aštri sriuba
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.
Lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirneliais
Visus skonio receptorius galinti nustebinti lazanija. Receptas, nukelsiantis jus į Italiją – tai lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirneliais!
Daržovių apkepas
Daržovės – tai ne tik gardus ir spalvingas patiekalų akcentas, bet ir nepakeičiamas vitaminų, mineralų bei skaidulų šaltinis. Geriausia tai, jog yra daugybė būdų, kaip jas galite įtraukti į savo kasdienę mitybą. Vienas tokių – gardus, maistingas ir sotus vegetariškas daržovių apkepas. Jis puikiai tinka tiek šeimos pietums, tiek vakarienei, be to, yra skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs. Taip pat šis patiekalas yra šauni galimybė išnaudoti namuose turimas daržoves ir paversti savo mitybą ne tik palankesne sveikatai, bet ir įdomesne. Tad kviečiame nieko nelaukti ir išbandyti mūsų receptą!