Žaliųjų šparaginių pupelių salotos su persikais ir migdolais

Kitokios, žaliųjų šparaginių pupelių salotos tau! Daržovių ir vaisių derinys nepaliks abejingų. Atraskite skonių įvairovę kartu su „Bonduelle“.
Lengvas
4 asmenims
25 minučių
Ingredientai
Ingredientai
4 žmonėms
600g Bonduelle šaldytų žaliųjų šparaginių pupelių

3 persikų

50g migdolų

4 v.š. alyvuogių aliejaus

3 šakelės baziliko

1 žiupsnelis čili prieskonių

Druska ir pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
600g Bonduelle šaldytų žaliųjų šparaginių pupelių

3 persikų

50g migdolų

4 v.š. alyvuogių aliejaus

3 šakelės baziliko

1 žiupsnelis čili prieskonių

Druska ir pipirai
  1. Žingsnis 1
    Migdolus sudėkite į šiltą vandenį iki kol paruošite salotas.
  2. Žingsnis 2
    Išvirkite žaliąsias šparagines pupeles. Tik nepervirkite - jos turi išlikti traškios.
  3. Žingsnis 3
    Persikus nulupkite. Galite persiko viršūnėje įpjauti vertikalias juosteles, persiką įmerkti į verdantį vandenį 10 sekundžių, vėliau įdėti į šaltą vandenį. Tada persiko žievelė turėtų lengviau nusilupti.
  4. Žingsnis 4
    Persiką supjaustykite į 8 dalis, išimkite kaulą. Pjaustytą persiką sumaišykite su šparaginėmis pupelėmis.
  5. Žingsnis 5
    Baziliką supjaustykite, sumaišykite su alyvuogių aliejumi, čili prieskoniais, druska bei pipirais. Padažu pagardinkite salotas ir apibarstykite migdolų riešutais.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

    Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariškas „nachos“ su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais yra idealus pasirinkimas. Šiame patiekale susijungia traškūs „nachos“ su sočiomis raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais kukurūzais, sukurdami malonų skonio kontrastą, kuris, tikime, nepaliks abejingų. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodrius ir pikantiškus priedus, kurie puikiai dera su sūriu ir švelniu padažu. Tai tobulas užkandis vakarėliui, filmų vakarui ar tiesiog jaukiam pasisėdėjimui namuose. Šis vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir nustebins savo maistingumu. Tad kviečiame jį išbandyti!

  • Meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (dubuo)

    Kai norisi kažko spalvingo, maistingo ir nepaprastai skanaus, meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (dubuo) gali būti puikus pasirinkimas, leidžiantis pasimėgauti autentiškais Meksikos virtuvės skoniais. Kiekvienas šio patiekalo kąsnis atskleidžia vis naują skonio sluoksnį. Švieži pomidorai, sultingi kukurūzai, baltymų kupinos pupelės ir kvapnūs prieskoniai sukuria pilnavertį bei subalansuotą patiekalą, kuris ne tik pamalonins jūsų skonio receptorius, bet ir suteiks energijos visai dienai. Šis meksikietiškas vegetariškas bowl‘as yra idealus pasirinkimas tiek lengvai vakarienei, tiek pietums, kai norisi ko nors sveiko, bet kartu ir ypač gardaus. Be to, tai tobulas pavyzdys, atskleidžiantis, jog augalinė mityba gali būti turtinga ir pilna skonio.

  • Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis

    Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis yra puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko gardaus, sotaus ir kartu augalinio. Leiskite sau pasimėgauti skonių harmonija, kurioje vegetariški ingredientai atskleidžia visą savo potencialą.