Žaliųjų šparaginių pupelių salotos su persikais ir migdolais






3 persikų
50g migdolų
4 v.š. alyvuogių aliejaus
3 šakelės baziliko
1 žiupsnelis čili prieskonių
Druska ir pipirai
3 persikų
50g migdolų
4 v.š. alyvuogių aliejaus
3 šakelės baziliko
1 žiupsnelis čili prieskonių
Druska ir pipirai
- Žingsnis 1Migdolus sudėkite į šiltą vandenį iki kol paruošite salotas.
- Žingsnis 2Išvirkite žaliąsias šparagines pupeles. Tik nepervirkite - jos turi išlikti traškios.
- Žingsnis 3Persikus nulupkite. Galite persiko viršūnėje įpjauti vertikalias juosteles, persiką įmerkti į verdantį vandenį 10 sekundžių, vėliau įdėti į šaltą vandenį. Tada persiko žievelė turėtų lengviau nusilupti.
- Žingsnis 4Persiką supjaustykite į 8 dalis, išimkite kaulą. Pjaustytą persiką sumaišykite su šparaginėmis pupelėmis.
- Žingsnis 5Baziliką supjaustykite, sumaišykite su alyvuogių aliejumi, čili prieskoniais, druska bei pipirais. Padažu pagardinkite salotas ir apibarstykite migdolų riešutais.
Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais
Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariškas „nachos“ su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais yra idealus pasirinkimas. Šiame patiekale susijungia traškūs „nachos“ su sočiomis raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais kukurūzais, sukurdami malonų skonio kontrastą, kuris, tikime, nepaliks abejingų. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodrius ir pikantiškus priedus, kurie puikiai dera su sūriu ir švelniu padažu. Tai tobulas užkandis vakarėliui, filmų vakarui ar tiesiog jaukiam pasisėdėjimui namuose. Šis vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir nustebins savo maistingumu. Tad kviečiame jį išbandyti!
Meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (dubuo)
Kai norisi kažko spalvingo, maistingo ir nepaprastai skanaus, meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (dubuo) gali būti puikus pasirinkimas, leidžiantis pasimėgauti autentiškais Meksikos virtuvės skoniais. Kiekvienas šio patiekalo kąsnis atskleidžia vis naują skonio sluoksnį. Švieži pomidorai, sultingi kukurūzai, baltymų kupinos pupelės ir kvapnūs prieskoniai sukuria pilnavertį bei subalansuotą patiekalą, kuris ne tik pamalonins jūsų skonio receptorius, bet ir suteiks energijos visai dienai. Šis meksikietiškas vegetariškas bowl‘as yra idealus pasirinkimas tiek lengvai vakarienei, tiek pietums, kai norisi ko nors sveiko, bet kartu ir ypač gardaus. Be to, tai tobulas pavyzdys, atskleidžiantis, jog augalinė mityba gali būti turtinga ir pilna skonio.
Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis
Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis yra puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko gardaus, sotaus ir kartu augalinio. Leiskite sau pasimėgauti skonių harmonija, kurioje vegetariški ingredientai atskleidžia visą savo potencialą.