Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Bulvių salotos su obuoliais ir riešutais
Vidutinio sunkumo
5 asmenims
20 minučių
10 minučių
Ingredientai
5 žmonėms
1 pakelis Bonduelle kukurūzų (425 ml)
500 g bulvių
2 vnt obuolių
1 raudonojo svogūno
10 vnt graikinių riešutų
1 v.š. garstyčių
1 v.š. medaus
1 v.š. obuolių sidro acto
100 ml vandens
Druska, pipirai, petražolė
Ingredientai 5 porcijoms
1 pakelis Bonduelle kukurūzų (425 ml)
500 g bulvių
2 vnt obuolių
1 raudonojo svogūno
10 vnt graikinių riešutų
1 v.š. garstyčių
1 v.š. medaus
1 v.š. obuolių sidro acto
100 ml vandens
Druska, pipirai, petražolė
Receptas pagamintas su
Kukurūzai
Žingsnis 1
Bulves išvirkite (galite su lupenomis). Virtas bulves supjaustykite ir apkepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
Žingsnis 2
Raudonąjį svogūną nulupkite ir supjaustykite. Nuplautus obuolius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite graikinius riešutus.
Žingsnis 4
Visus ingredientus sumaišykite dideliame inde. Atskirame indelyje sumaišykite garstyčiais, medų, actą ir vandenį.
Žingsnis 5
Gautą padažą sumaišykite su ingredientais. Gardinkite druska, pipirais ir petražolėmis.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Troškinys
Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!
Indiškas vištienos karis
„Bonduelle“ receptai pietums – itin gardūs ir netikėti. Šį kartą keliaukite į Indiją ir ragaukite be...
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigam...