1. >Receptai
  2. >Kukurūzų pyragas

Kukurūzų pyragas

Kukurūzai gali nustebinti. Ypač, kai jie naudojami netikėtose vietose. Kukurūzų pyragas – tai išskirtinio skonio ir aromato desertas. Netikėta, tačiau labai skanu!
Vidutinio sunkumo
4 asmenims
55 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

500g kukurūzų miltų

60g kvietinių miltų

3 a.š. kepimo miltelių

Žiupsnelio druskos

125g cukraus

4 kiaušinių

250ml grietinėlės

Citrinos žievelės

180g lydyto sviesto
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

500g kukurūzų miltų

60g kvietinių miltų

3 a.š. kepimo miltelių

Žiupsnelio druskos

125g cukraus

4 kiaušinių

250ml grietinėlės

Citrinos žievelės

180g lydyto sviesto
  1. Žingsnis 1
    Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
  2. Žingsnis 2
    Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
  3. Žingsnis 3
    Suplakite kiaušinius su cukrumi iki kreminės konsistencijos.
  4. Žingsnis 4
    Sudėkite grietinėlę ir įtarkuokite citrinos žieveles. Maišydami po truputį sudėkite miltų mišinį.
  5. Žingsnis 5
    Maišydami įpilkite lydytą sviestą.
  6. Žingsnis 6
    Sudėkite kukurūzus ir išmaišykite.
  7. Žingsnis 7
    Supilkite į kepimo formą ir kepkite apie valandą.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Tailandietiškas „Red Thai“ karis

    „Bonduelle“ receptai pietums šį kartą jus nukels į Tailandą. Ragaukite „Red Thai“ karį savo virtuvėje ir skoniu keliaukite po pasaulį.

  • Itališkas užkandis „Bruschetta“

    Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigam...

  • Meksikietiškas troškinys

    „Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate p...