Kukurūzų pyragas
Kukurūzai gali nustebinti. Ypač, kai jie naudojami netikėtose vietose. Kukurūzų pyragas – tai išskirtinio skonio ir aromato desertas. Netikėta, tačiau labai skanu!
Vidutinio sunkumo
4 asmenims
55 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų
500g kukurūzų miltų
60g kvietinių miltų
3 a.š. kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
125g cukraus
4 kiaušinių
250ml grietinėlės
Citrinos žievelės
180g lydyto sviesto
500g kukurūzų miltų
60g kvietinių miltų
3 a.š. kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
125g cukraus
4 kiaušinių
250ml grietinėlės
Citrinos žievelės
180g lydyto sviesto
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų
500g kukurūzų miltų
60g kvietinių miltų
3 a.š. kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
125g cukraus
4 kiaušinių
250ml grietinėlės
Citrinos žievelės
180g lydyto sviesto
500g kukurūzų miltų
60g kvietinių miltų
3 a.š. kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
125g cukraus
4 kiaušinių
250ml grietinėlės
Citrinos žievelės
180g lydyto sviesto
- Žingsnis 1Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
- Žingsnis 2Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
- Žingsnis 3Suplakite kiaušinius su cukrumi iki kreminės konsistencijos.
- Žingsnis 4Sudėkite grietinėlę ir įtarkuokite citrinos žieveles. Maišydami po truputį sudėkite miltų mišinį.
- Žingsnis 5Maišydami įpilkite lydytą sviestą.
- Žingsnis 6Sudėkite kukurūzus ir išmaišykite.
- Žingsnis 7Supilkite į kepimo formą ir kepkite apie valandą.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Tailandietiškas „Red Thai“ karis
„Bonduelle“ receptai pietums šį kartą jus nukels į Tailandą. Ragaukite „Red Thai“ karį savo virtuvėje ir skoniu keliaukite po pasaulį.
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!
Taip pat atrask...