1. >Receptai
  2. >Lengviausios salotos šventėms

Lengviausios salotos šventėms

Lengvas
6 asmenims
30 minučių
Ingredientai
6 žmonėms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g

1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g

155 g konservuotų morkų

300 g garuose virtų burokėlių

50 g svogūno

Druskos ir pipirų
Ingredientai 6 porcijoms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g

1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g

155 g konservuotų morkų

300 g garuose virtų burokėlių

50 g svogūno

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Svogūną supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį.
  2. Žingsnis 2
    Suberkite nusausintus žirnelius, kukurūzus ir morkas. Sumaišykite su majonezu.
  3. Žingsnis 3
    Sudėkite burokėlius.
  4. Žingsnis 4
    Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku ...

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu tampa tobulu pasirinkimu. Šie blyneliai pasižymi malonia tekstūra ir daugiasluoksniu skoniu, kuris puikiai dera su švelniu ir gaiviu graikišku jogurtu. Tai lengvas, bet kartu ir sotus patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu – tai traškumo ir kreminės tekstūros harmonija, kuri pamalonins jūsų skonio receptorius.

  • Avinžirniai indiškai
  • Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudon...

    Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariš...