1. >Receptai
  2. >Orkaitėje kepti kiaušiniai su prancūzišku troškiniu ratatouille

Orkaitėje kepti kiaušiniai su prancūzišku troškiniu ratatouille

Lengvas
4 asmenims
17 minučių
Ingredientai
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinė iš anksto paruošto prancūziško troškinio ratatouille

4 dideli kiaušiniai

4 valg. š. grietinės

Smulkios druskos, šviežiai maltų pipirų

Patiekimui: duona
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinė iš anksto paruošto prancūziško troškinio ratatouille

4 dideli kiaušiniai

4 valg. š. grietinės

Smulkios druskos, šviežiai maltų pipirų

Patiekimui: duona
  1. Žingsnis 1
    Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros.
  2. Žingsnis 2
    Į keturis indelius padalinkite ratatouille troškinį. Pridėkite po 1 v.š. grietinės ant troškinio, gardinkite druska, pipirais. Ant viršaus įmuškite po kiaušinį.
  3. Žingsnis 3
    Indelius sudėkite į kepimo indą. Įpilkite karšto vandens tiek, kad apsemtų pusę indelio ir kepkite orkaitėje 10-12 minučių, priklausant nuo to, kokios konsistencijos kiaušinio trynio norisi.
  4. Žingsnis 4
    Indelius išimkite iš orkaitės, gardinkite druska, pipirais ir patiekite su duona.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudon...

    Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariškas „nachos“ su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais yra idealus pasirinkimas. Šiame patiekale susijungia traškūs „nachos“ su sočiomis raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais kukurūzais, sukurdami malonų skonio kontrastą, kuris, tikime, nepaliks abejingų. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodrius ir pikantiškus priedus, kurie puikiai dera su sūriu ir švelniu padažu. Tai tobulas užkandis vakarėliui, film...

  • Meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (dub...

    Kai norisi kažko spalvingo, maistingo ir nepaprastai skanaus, meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (d...

  • Vegetariškas buritas su „Portobello“ gry...

    Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portob...