Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Sūriu ir žirneliais įdaryti kiaušiniai
Lengvas
2 asmenims
10 minučių
20 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių (212 ml)
60 g sūrio
3 kiaušinių
2-3 v.š. majonezo
Kelios šakelės laiškinių česnakų
Druskos ir pipirų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių (212 ml)
60 g sūrio
3 kiaušinių
2-3 v.š. majonezo
Kelios šakelės laiškinių česnakų
Druskos ir pipirų
Receptas pagamintas su
Žalieji žirneliai
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius, leiskite jiems atvėsti ir nulupkite.
Žingsnis 2
Kiaušinius perpjaukite per pusę, atsargiai išimkite trynius ir sudėkite į atskirą indą.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite, laiškinius česnakus susmulkinkite. Trynius sutrinkite šakute ir sumaišykite su ¾ sūriu, česnaku. Pridėkite majonezą, gardinkite druska ir pipirais. Pridėkite žaliuosius žirnelius.
Žingsnis 4
Gautą mišinį sudėkite į kiaušinius. Patiekiant papuoškite likusiu sūriu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Vegetariška pica
Sveiki patiekalai ir pica – ar tai galima suderinti? „Bonduelle“ sako, kad taip! Tai patiekalas, kuris tiks visomis progomis ir visiems. Ragaukite vegetarišką picą ir stebinkite svečius.
Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudon...
Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariš...
„Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili p...
Įsivaizduokite saulėtą dieną, kai jūros brizas lengvai glosto veidą, o ore tvyro tropinių vaisių aro...