1. >Receptai
  2. >Vegetariška pica

Vegetariška pica

Sveiki patiekalai ir pica – ar tai galima suderinti? „Bonduelle“ sako, kad taip! Tai patiekalas, kuris tiks visomis progomis ir visiems. Ragaukite vegetarišką picą ir stebinkite svečius.
Vidutinio sunkumo
4 asmenims
45 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 ritinėlio pyrago tešlos

Pomidorų padažo

1 pakelio šaldytų Bonduelle žaliųjų žirnelių

1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių

1 skardinės Bonduelle kukurūzų

Tarkuoto sūrio

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 ritinėlio pyrago tešlos

Pomidorų padažo

1 pakelio šaldytų Bonduelle žaliųjų žirnelių

1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių

1 skardinės Bonduelle kukurūzų

Tarkuoto sūrio

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
  2. Žingsnis 2
    Ant kepimo popieriaus formuokite tešlą, jos kraštus užlenkite.
  3. Žingsnis 3
    Tešlos viduryje padarykite keletą skylučių ir kepkite orkaitėje apie 15 minučių iki kol tešla taps šviesiai rusva.
  4. Žingsnis 4
    Dalį žirnelių perliekite verdančiu vandeniu. Kukurūzus ir raudonąsias pupeles nusausinkite.
  5. Žingsnis 5
    Iškepus tešlai, ją aptepkite pomidorų padažu. Ant viršaus dėkite žirnelius, kukurūzus ir raudonąsias pupeles.
  6. Žingsnis 6
    Pagardinkite tarkuotu sūriu ir prieskoniais.
  7. Žingsnis 7
    Kepkite orkaitėje dar 10-15 minučių.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Tailandietiškas „Red Thai“ karis

    „Bonduelle“ receptai pietums šį kartą jus nukels į Tailandą. Ragaukite „Red Thai“ karį savo virtuvėje ir skoniu keliaukite po pasaulį.

  • Vegetariškos tortilijos

    Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien torti...

  • Meksikietiškas troškinys

    „Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate p...