1. >Receptai
  2. >Vasariškos salotos su jautienos juostelėmis ir raudonosiomis pupelėmis

Vasariškos salotos su jautienos juostelėmis ir raudonosiomis pupelėmis

Kai vasaros dienos lepina saulės spinduliais, o oras kviečia lengvam ir gaiviam maistui, vasariškos salotos su jautienos juostelėmis ir raudonosiomis pupelėmis tampa tobulai subalansuotu pasirinkimu. Šis receptas sujungia sultingas, tobulai iškeptas jautienos juosteles su traškiomis daržovėmis ir sočiomis raudonosiomis pupelėmis, sukurdamas patiekalą, kuris yra tiek maistingas, tiek pilnas skonio. Gaivios salotų lapų natos čia derinamos su švelniai pikantišku padažu, kuris išryškina jautienos skonį ir papildo pupelių tekstūrą, suteikdamas malonią skonio harmoniją kiekviename kąsnyje. Šios vasariškos salotos su jautienos juostelėmis ir raudonosiomis pupelėmis – puikus pasirinkimas tiek lengviems pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko šviežio, gardaus ir maistingo.
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
150 g jautienos kumpio didkepsnio,

80 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

80 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,

50 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,

60 g pelėsinio sūrio,

100 g vyšninių pomidorų,

60 g salotų,

alyvuogių aliejaus,

druskos, maltų juodųjų pipirų,

balzamiko kremo,

žaliųjų citrinų sulčių,

kalendros.
Ingredientai 4 porcijoms
150 g jautienos kumpio didkepsnio,

80 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

80 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,

50 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,

60 g pelėsinio sūrio,

100 g vyšninių pomidorų,

60 g salotų,

alyvuogių aliejaus,

druskos, maltų juodųjų pipirų,

balzamiko kremo,

žaliųjų citrinų sulčių,

kalendros.
  1. Žingsnis 1
    Kambario temperatūros jautieną dėkite į stipriai įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite ant didelės kaitros 8–9 min., kas minutę apversdami. Iškepusią mėsą pabarstykite druska ir pipirais, leiskite jai pastovėti kambario temperatūroje 5–7 min. Po to supjaustykite plonomis juostelėmis.
  2. Žingsnis 2
    Į serviravmo lėkštę dėkite salotas, vyšninius pomidorus, kukurūzus, garuose ruoštas raudonąsias pupeles ir raudonąsias pupeles „čili“ padaže. Pelėsinį sūrį pasmulkinkite ir dėkite ant salotų. Ant viršaus dėkite jautienos juosteles, salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi, balzamiko kremu ir žaliųjų citrinų sultimis. Papuoškite kalendros lapeliais. Viskas – salotos su jautienos juostelėmis ir raudonosiomis pupelėmis jau paruoštos. Belieka ragauti ir mėgautis!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Itališkas užkandis „Bruschetta“

    Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.

  • Meksikietiškas troškinys

    „Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate p...

  • Jautienos kepsnys su daržovėmis

    Ar jau nebesugalvojate, kokie receptai vakarienei galėtų nustebinti namiškius? Jautienos kepsnys su ...