1. >Receptai
  2. >Žaliųjų žirnelių ledai su kokosu ir pistacijomis

Žaliųjų žirnelių ledai su kokosu ir pistacijomis

„Bonduelle“ sveiki receptai – tai ne tik pagrindiniai patiekalai, tačiau ir desertai! Žaliųjų žirnelių ledai nustebins ne vieną, todėl nieko nelaukite ir išbandykite.
Vidutinio sunkumo
2 asmenims
30 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių

200ml kokosų pieno

100g cukraus pudros

2 saujų pistacijų, nesūdytų ir apkeptų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių

200ml kokosų pieno

100g cukraus pudros

2 saujų pistacijų, nesūdytų ir apkeptų
  1. Žingsnis 1
    Trintuvėje sutrinkite žirnelius ir gautą masę persijokite su sieteliu.
  2. Žingsnis 2
    Kokosų pieną pašildykite. Nuimkite nuo kaitros.
  3. Žingsnis 3
    Cukraus pudrą ištirpinkite, o pistacijas sumalkite.
  4. Žingsnis 4
    Visus ingredientus sumaišykite karšto vandens vonelėje. Maišykite iki kol gausis kreminė konsistencija.
  5. Žingsnis 5
    Masę atšaldykite šalto vandens vonelėje ir laikykite šaldiklyje.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Aštri sriuba

    Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.

  • Lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirnel...

    Visus skonio receptorius galinti nustebinti lazanija. Receptas, nukelsiantis jus į Italiją – tai laz...

  • Daržovių apkepas

    Daržovės – tai ne tik gardus ir spalvingas patiekalų akcentas, bet ir nepakeičiamas vitaminų, minera...