
sudedamosios medžiagos
Lęšiai, vanduo, druska, antioksidantas: askorbo rūgštis, kietiklis: kalcio chloridas, natūralus kvapiklis
Sudėtyje yra salierai.
maistinė vertė
100g | |
---|---|
Energija (kJ) | 446 kJ |
Energija (kcal) | 106 kcal |
Riebalai (g) | 0,7 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g |
Angliavandenių (g) | 14 g |
- iš kurių cukraus (g) | 0,5 g |
Skaidulų (g) | 4,7 g |
Baltymų (g) | 8,5 g |
Druskos (g) | 0,51 g |
paruošimo būdas
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.
laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vesioje vietoje.
Atrask mūsų receptus
Lęšių sriuba
Atraskite naujus skonius su Bonduelle lęšių sriuba. Greitai paruošiamas ir itin gardus patiekalas puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Nors sriuba su lęšiais neretai vegetariška, ji yra itin soti – lęšiai turi labai daug baltymų, todėl puikiai atstoją mėsą. Tiesa, visuomet galite pagardinti patiekalą ir mėgstamos mėsos gabalėliais. Taigi, kaip greitai paruošti maistingą sriubą?
Lęšių ir žiedinių kopūstų mėsainis
Lazanija su jautiena ir lęšiais
Mažiau mėsos, daugiau daržovių! O jei tokiu principu padarytumėme lazaniją? Mažiau riebalų, daugiau baltymų bei skaidulų.. nuostabaus skonio!