Žirnelių ir ožkos sūrio pyragas
225g miltų
3 kiaušiniai
80g sviesto
5 v.š. pieno
1 pakelis mielių
250g ožkos sūrio
20 mėtos lapelių
Keletas griežinėlių kumpio
225g miltų
3 kiaušiniai
80g sviesto
5 v.š. pieno
1 pakelis mielių
250g ožkos sūrio
20 mėtos lapelių
Keletas griežinėlių kumpio
- Žingsnis 1Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
- Žingsnis 2Pašildykite pieną ir sumaišykite jį su lydytu sviestu.
- Žingsnis 3Gautą masę sumaišykite su kiaušiniais, miltais ir mielėmis.
- Žingsnis 4Įdėkite žirnelius, supjaustytą mėtą, ožkos sūrį.
- Žingsnis 5Gautą tešlą galite dalinti į mažesnius pyragaičius.
- Žingsnis 6Kepkite orkaitėje 30 minučių.
Bulvių apkepas su žaliaisiais žirneliais
Sekmadienio vakarienei su šeima ar pietums su draugais šis bulvių apkepas puikiai tiks! Apkepe esantys žalieji žirneliai pridės dar daugiau skonio. Tai patiekalas, kuris pasotins kiekvieną, net labiausiai išalkusį.
Daržovių apkepas
Daržovės – tai ne tik gardus ir spalvingas patiekalų akcentas, bet ir nepakeičiamas vitaminų, mineralų bei skaidulų šaltinis. Geriausia tai, jog yra daugybė būdų, kaip jas galite įtraukti į savo kasdienę mitybą. Vienas tokių – gardus, maistingas ir sotus vegetariškas daržovių apkepas. Jis puikiai tinka tiek šeimos pietums, tiek vakarienei, be to, yra skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs. Taip pat šis patiekalas yra šauni galimybė išnaudoti namuose turimas daržoves ir paversti savo mitybą ne tik palankesne sveikatai, bet ir įdomesne. Tad kviečiame nieko nelaukti ir išbandyti mūsų receptą!
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!