Empanados su kukurūzais ir sūriu
Šaldytos bemielės tešlos
200g mocarelos sūrio
Kalendros
1 kiaušinio trynio
Druskos ir pipirų
Šaldytos bemielės tešlos
200g mocarelos sūrio
Kalendros
1 kiaušinio trynio
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Nupilkite skystį, esantį kukurūzų indelyje. Mocarelą supjaustykite juostelėmis. Kalendrą nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.
- Žingsnis 2Sumaišykite kukurūzus, mocarelą, kalendrą, druską bei pipirus. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
- Žingsnis 3Iš atšaldytos tešlos su stikline ar indeliu suformuokite rutuliukus.
- Žingsnis 4Į kiekvieną rutulį įdėkite kukurūzų masės ir sulenkite pusiau.
- Žingsnis 5Kraštus užspauskite šakute.
- Žingsnis 6Kiaušinio trynį išplakite ir juo aptepkite visus pyragaičius.
- Žingsnis 7Kepkite juos 10-20 minučių orkaitėje iki kol pasidarys auksinės spalvos.
Vegetariškos tortilijos
Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.
Meksikietiškos kukurūzų salotos
Meksikietiškos virtuvės įkvėptos kukurūzų salotos – tai spalvingas ir gaivus patiekalas, kuris puikiai tinka tiek kaip užkandis, tiek kaip garnyras prie grilio patiekalų. Saldžių kukurūzų ir traškios raudonosios paprikos derinys su lengvu citrininiu padažu pasižymi ne tik išraiškingu skoniu, bet ir maloniu gaivumu. Meksikietiškos kukurūzų salotos – idealus pasirinkimas ieškantiems greito, tačiau maistingo sprendimo pietums ar vakarienei. Išbandykite!