Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 72 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
  1. Pupeles suberkite į kiaurasamtį, sumaišykite su smulkintais česnakais, įberkite druskos.
  2. Nuo avokado nulupkite odelę ir išimkite kauliuką, apšlakstykite citrinos sultimis, supjaustykite plonais griežinėliais.
  3. Žirnelius sumaišykite su pupelėmis ir prieskoniais, ant viršaus sudėkite avokado skilteles. Kepkite 15-20 min. iki 200°С įkaitintoje orkaitėje. Likus 5 min. apibarstykite raudonėliais.
  4. Galima patiekti tiek karštus, tiek šiltus.
Rekomendacijos

Raudonėlius reikia visuomet suberti baigiant gaminti patiekalą, dėl šilumos jie gali netekti savo švelnaus skonio.

Ingredientai
Raudonosios pupelės, 425 ml 1 skardinė
Avokadas 1 vnt.
Česnakas 2 skiltelės
Citrina 1 vnt.
Augalinis aliejus 1 šaukštas
Raudonėliai (džiovinti) 1 arbat. šaukšt.
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS