Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 34 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
  1. Pupeles, nupylę skystį, apkepinkite su česnakais. Suplakite trintuvu, sudėkite Provanso žoleles, smulkiai supjaustytus saulėje džiovintus pomidorus (2/3 viso kiekio) ir išmaišykite tam, kad gautųsi tirštas padažas.
  2. Atskirai apkepinkite šparagines pupeles ir grybus, perpjautus į 4 dalis.
  3. Sudėliokite pupelių pastą į formeles, suteptas alyvuogių aliejumi. Sudėkite juostelėmis supjaustytus likusius saulėje džiovintus pomidorus ir šparagines pupeles su grybais.
  4. Kepkite orkaitėje 10-15 min. įjungus grilio režimą.
Rekomendacijos

Prieš apkepdami suformuokite daržovių masėje nedidelę duobutę ir supilkite į ją vištos kiaušinį. Kepkite orkaitėje ir Jūs paruošite nuostabų patiekalą pusryčiams.

Ingredientai
Raudonosios pupelės, 425 ml 1/2 skardinės
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 580ml 1 skardinė
Žalios ankštinės pupelės, 400g 1/4 pakuotės
Saulėje džiovinti pomidorai 30 g
Česnakai 2 skiltelės
Prieskonių mišinys "Provanso žolelės" 1 arbat. šaukšt.
Alyvuogių aliejus 5 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS