Informacija telefonu: +370 61170170

Kopūstų sriuba su pastarnoku ir pankoliu


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Smulkiai supjaustytus svogūnus ir tarkuotą morką apkepinkite puode alyvuogių aliejuje, sudėkite kubeliais pjaustytą bulvę, žiedinius kopūstus. Virti 3-5 minutes.
  2. Sudėkite į sriubą žiedais pjaustytą pasternoko šaknį ir pankolį.
  3. Virkite maždaug 20 minučių, iki kol išvirs bulves. Pagal skonį pabarstykite druska, pipirais. Pateikti su adžika, papuošti kapotomis petražolėmis.
Rekomendacijos

Vietoj šviežių morkų galima naudoti ir tarkuotas morkas.

Ingredientai
Žiediniai kopūstai, 400g 1 pakuotė
Bulvės 4 vnt.
Morka 1 vnt.
Pasternoko šaknys 1 vnt.
Pankolis 10 g
Svogūnas 1 vnt.
Petražolė 3 šakelės
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Adžika 3 arbat. šaukšt.
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS