Informacija telefonu: +370 61170170

Tigrinės krevetės su čili pupelių padažu, avokadais, svogūnų laiškais ir skrudinta duona


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 250 kcal
  • Paruošimo laikas: 15 min.
Paruošimo būdas

1. Suberkite pupeles čili padaže į nedidelį puodą  ir užvirkite.
2. Įdėkite krevetes ir virkite žemoje temperatūroje 2-3 minutes kol išvirs.
3. Supjaustykite pomidorus pusiau, sumaišykite su pupelėmis ir jalapenais, paskaninkite druska ir pipirais.
4. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir sukapokite petražoles.
5. Paskrudinkite duoną ant grilio arba grilio keptuvės, tuomet įtrinkite duoną česnaku ir ant kiekvienos riekės uždėkite po puselę avokado.
6. Išdėliokite duoną lėkštėje, ant jos užtepkite krevetes su pupelėmis, pabarstykite svogūnų laiškais ir petražolėmis, patiekite. 

Ingredientai
Raudonosios pupelės čili padaže, 425ml 1 skardinė
Nuluptos tigrinės krevetės 16 vnt.
Vyšniniai pomidorai 10 vnt.
Konservuoti jalapeno pipirų griežinėliai 1-2 šaukštai
Svogūno laiškai 200 g
Petražolės 100 g
Avokadas 2 vnt.
Citrina 1 vnt.
Didelės duonos riekės 4 vnt.
Česnakas 1 skiltelė
Druska ir pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS