Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Žaliosios šparaginės pupelės su parmezano sūriu
„Bonduelle“ šparaginių pupelių receptai išsiskiria unikaliais skoniais. Traškios keptos šparaginės pupelės su parmezano sūriu nepaliks abejingų.
Lengvas
4 asmenims
25 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
500g šaldytų Bonduelle žaliųjų šparaginių pupelių
5 v.š. tarkuoto parmezano sūrio
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
PADAŽUI:
4 v.š. graikiško jogurto
1 v.š. pesto padažo
Ingredientai 4 porcijoms
500g šaldytų Bonduelle žaliųjų šparaginių pupelių
5 v.š. tarkuoto parmezano sūrio
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
PADAŽUI:
4 v.š. graikiško jogurto
1 v.š. pesto padažo
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę 200°C. 3 minutes virkite šparagines pupeles pasūdytame vandenyje. Nepervirkite – jos turi išlikti traškios. Išvirus nusausinkite.
Žingsnis 2
Parmezano sūrį sumaišykite su alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 3
Šparagines pupeles sumaišykite su sūrio ir alyvuogių mišiniu. Išdėliokite vienu sluoksniu ant kepimo popieriaus.
Žingsnis 4
Kepkite 10 minučių, uždengę kepimo popieriumi.
Žingsnis 5
Sumaišykite pesto padažą su graikišku jogurtu.
Žingsnis 6
Iškepusias šparagines pupeles patiekite su padažu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Troškinys
Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!
Indiškas vištienos karis
„Bonduelle“ receptai pietums – itin gardūs ir netikėti. Šį kartą keliaukite į Indiją ir ragaukite be...
Žaliosios salotos su mocarelos sūriu
Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų ...